2777
2789
عنوان

لذت های یواشکی و مخفی زندگی❤

8071 بازدید | 313 پست

سلام

شبتون بخیر بیاین از لذت های کوچیکی که حالمون رو خوب میکنه بگیم

خودم:

وقتی خونه تنهام برای خودم فست فودهای مورد علاقمو بدون فکر کرد ب مضر بودنش سفارش میدم🍔🍟

گاهی اوقات وقتی پشت فرمون میشینم باسرعت رانندگی میکنم حس میکنم تو مسابقه رالی ام

صدای ضبط رو زیاد میکنم و با خواننده همراهی میکنم یا وقتی تنهام جلوی ایینه میرقصم

وقتی دارم از دانشگاه برمی گردم هندزفری میذارم تو گوشم روی جدولا راه میرم

شبا میرم سریخچال خوراکیای مورد علاقمو برمیدارم میام فیلم ترسناک نگاه میکنم و جای مخفی برای خوراکیام تو اتاقم دارم😂

فعلا همینا یادم اومد شما بگید تا یادم بیاد❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیچی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من هوا که سرد میشه فصل بخاری که‌میشه یه لیوان چای نبات اعلا درست میکنم میشینم کنار بخاری میخورم آی میچسبهه😍😍

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یواشکی دخل همه خوراکیارو میارم👀😂

سکه16میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/اینقدری که ما درگیر انتخابات آمریکاییم خود آمریکاییا نیستن بعد یه عده میگن آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه😹اونیکه نمیتونه هیچ غلطی بکنه تویی از موتوری جنس نگیر😂/کاش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهاش میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه🙁/به جای اینکه بگی کرونا خر است بتمرگ تو خونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/نمیدنم چرا خدا به کشیشاگفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گفته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😐قضیه چیه؟/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلوااات😒/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میموون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه🙄/آرامش دو گیتی تفسیر این دوحرف است:آره تو راست میگی😏بااااشهه تو خووبیی🙄😏/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای کلمات ته چین، پاچین، بلدرچین و دارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی، پاگل محمدی، بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم😎✌️/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟ 😢دنبه هایم کو؟ 😢/خواهشا منو تو تاپیکای سیاسی دیدین پرتم کنین بیرون دیگه سیمکارت ندارم🥺😒

وقتی کسی خونه نیست اهنگ بذارم لباس مجلسیامو بپوشم تا حد مرگگگگگ برقصم😂😂

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂

من گاهی تو حیاط خونمون ک راه میرم حتی ب بادی ک ب صورتم میخورع حس خوب دارم همیشع سعی میکنم لذت بیرم 

اروم بخندم 

عاشق غذاهام همیشع با لذت میخورم جوری ک بقیع هم ب سمتش کشش پیدا میکنن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

پیامک واریز پول 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂