2777
2789
عنوان

بچه ها راسته میگن دکترا

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 67 پست

ما به اشنامون دکتر بود فقط دنبال یه دختر می گشت که خوشکل و جیگر باشه میگفت تحصیل کرده هم نباشه فقط خوشکل باشه چون خودم همه چی دارم اون فقط توشکل باشه بسمه 

البتا همه دکترا اینجوری نیستن 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی بخش زنان رو رفت منظورش از دردسر و کثیفی چیع گلم متوجه نشدم اونجاشو🤔

نمیدونم اگه اشتباه نکنم یه دوره داشتن به اسم کارورزی یا کاراموزی دقیق یادم نیس بعد چندماه چندماه میفرستادنشون بخش اطفال داخلی زنان و..... اون از وقتی رفت دوره زنان تو بیمارستان یه بار اومد خونه گفت زنه .......مدفوع میکرد بچشم بدنیا میومد کلی فحش و...... چقدر کثیفن همش اهن اوهون دارن من زن نمیگیرم دیگهم از اونوقت با دخترا نبود

منم برای همین سردرگمم. اخلاق و رفتارشو خیلی دوست دارم ولی در مورد شغلش نگرانم

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

شما بودین چی کار میکردین؟ چطوری بفهمم خوبه یا نه؟

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
ما به اشنامون دکتر بود فقط دنبال یه دختر می گشت که خوشکل و جیگر باشه میگفت تحصیل کرده هم نباشه فقط خ ...

اتفاقااااااا من از یه دکتر شنیدم من براش خدمتکارم میگیرم دس به  سیاه سفید نزنه فقط وحشتناک زیبا باشهه

از یکی هم شنیدم میگفت من خودمو پاره کردم درس خوندم اون بخوره بخوابه نمیشه بایدد همپای من پزشک باشه

شما بودین چی کار میکردین؟ چطوری بفهمم خوبه یا نه؟

خودت شغلت چیه ببین اگه بقیه خواستگاراتم درهمین حد پزشک واینان که ردشم کنی اشکال نداره ولی اگه این اولین خواستگار پزشکته خیلیییی روش مثبت فکرر کن

من فعلا دانشجوام.میخوام فوقمو بگیرم. راستش خواستگار خوب زیاد داشتم ولی این اولیه که پزشکه. گفتم من شغلش تو مرتبه دومه اخلاقشه که خیلی خوشم اومده

همچین خاستگاری داشته باشی نمیای بپرسی رو هوا میزنیش😂😢😢

نه اینطوری نیست آیندم خیلی مهم تر از خواستگار دکتره

من یه دندون پزشک میشناسم که مدرکش هم از خارج گرفته . ولی هرز میپره تو فامیل معروفه ب هرز پریدن  

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

اعههههههههههههههههههههههه.خوش بحالت دکتررررررررررررررررررر.......................

عزیزم بستگی ب شانست داره طرفت چطور ادمیه شاید خیلی مومن باشه شایدم مارمولکی از اب دربیاد  

خلاصه همجا خوب بد پیدا میشهههههههههههههههههههههههههههههههههههه

لطفا  کل پست هایی ک گذاشتم حذف کنید و دلیت دائمی اکانت بنده از شما خواستارم. این پیج بنده از طریق همین سایت غیر فعال شد