همشون هرزن. من یه خواستگار دکتر دارم البته استاد دانشگاه هم هست. جدا از شغلش خیلی ازش خوشم اومده اخلاق و رفتارش خیلی به دلم نشسته ولی همه میگن دکترا و استادای دانشگاه آدمای درستی نیستن خیلی هرز میپرن راسته؟ شما چیزی شنیدین؟
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
ما به اشنامون دکتر بود فقط دنبال یه دختر می گشت که خوشکل و جیگر باشه میگفت تحصیل کرده هم نباشه فقط خوشکل باشه چون خودم همه چی دارم اون فقط توشکل باشه بسمه
البتا همه دکترا اینجوری نیستن
💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی چی بخش زنان رو رفت منظورش از دردسر و کثیفی چیع گلم متوجه نشدم اونجاشو🤔
نمیدونم اگه اشتباه نکنم یه دوره داشتن به اسم کارورزی یا کاراموزی دقیق یادم نیس بعد چندماه چندماه میفرستادنشون بخش اطفال داخلی زنان و..... اون از وقتی رفت دوره زنان تو بیمارستان یه بار اومد خونه گفت زنه .......مدفوع میکرد بچشم بدنیا میومد کلی فحش و...... چقدر کثیفن همش اهن اوهون دارن من زن نمیگیرم دیگهم از اونوقت با دخترا نبود
منم برای همین سردرگمم. اخلاق و رفتارشو خیلی دوست دارم ولی در مورد شغلش نگرانم
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
من فعلا دانشجوام.میخوام فوقمو بگیرم. راستش خواستگار خوب زیاد داشتم ولی این اولیه که پزشکه. گفتم من شغلش تو مرتبه دومه اخلاقشه که خیلی خوشم اومده
همچین خاستگاری داشته باشی نمیای بپرسی رو هوا میزنیش😂😢😢
نه اینطوری نیست آیندم خیلی مهم تر از خواستگار دکتره