2777
2789
عنوان

بچه ها راسته میگن دکترا

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 67 پست

همه جا همه جور آدم هست اسم هر شغلی رو بیاری یه عده ای میان میگن هرزه هستن بهتره قبل ازدواج خوووب دوتا چشمهاتو باز کنی تحقیق کنی در مورد خواستگار امتحان کنی طرفت رو بعد تصمیم بگیر

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

هرکسی این حرفو میزنه خودش ذاتش کثیفه و همه رو به چشم خودش میبینه

تو همه ی اقشار آدم درست هست آدم بدم هست

این افکار سطح پاییین چیه تکرار میکنین زشته بخدا!

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که گفته هرزه س شاید عاشق یک دکتر مغرور شده و بهش محل نداده برای همین گفته 😀

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

فقط اون دوستلتی ک ربطش دادن ب حسادت!😄نی نی سایت خیلیییی دوست دارم. ساد میشم اینجا

امال و ارزوهای دختران سرزمینم!😄

ان سالله همه ب خواسته دلشون برسن🌹

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

داداشم هست و اوایل دوره دانشجوییش بشدتتتتت با دخترا میپرید الان نه

خیلی دوستاشم میدونم اوایل دانشجویی بشدت با دخترا میپریدن الان نه

البته داداشم بعد اینکه بخش زنان رو رفت دیگه با دخترا نرفت حاضر به ازدواجم نشد میگه زنا چقدر دردسر وکثیفی دارن نمیخوام

البته خیلییی دوستاش از اول ادمای باشخصیتی بودن وهرزنپریدن

اصلا اصلا 

چه پزی بابا به خدا درگیرم مثل اینجا میبینین که یکی میگه خوبن یکی میگه بدن. من شغلش برام تو مرتبه بعدیه مهم اخلاقشه که خوشم اومده

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

ببین نمیدونم چجوریه عزیزم به خاطر محیط کاریشونه به خاطر چیه نمیدونم بله درست شنیدی خیلیاشون هرز میپرن اما نمیشه این موضوع رو به همشون تعمیم دادمن خودم خواستگار دکتر داشتم قبل از اینکه بیاد خواستگاری آشنای خانوادگی بود به دوستمون گعته بود دوست دختر دارم یکی دیگه هم دندونپزشک بود همه جور دختری زیر دستشه.منشیش که دیگه نگو توشهر خودمون مطب داره. یکی دیگه هم پزشک عمومی بود خوشتیپ قد بلند مهربون دخترا ولش نمیکردن از جمله دوست خودم به بهانه های مختلف میرفت مطبش😂منم قبول نکردم دوست داداشم بود

داداشم هست و اوایل دوره دانشجوییش بشدتتتتت با دخترا میپرید الان نه خیلی دوستاشم میدونم اوایل دانشجو ...

یعنی چی بخش زنان رو رفت منظورش از دردسر و کثیفی چیع گلم متوجه نشدم اونجاشو🤔

همشون که نه اما خیلی هاشون.باید خیلی احتیاط و تحقیق کنی ،گول اسم ورسمشو نخوری همین.

تو دانشگاه ها که هممون بودیم میدونیم که بعضی استادا برای نمره دادن به دانشجوی دختر چیکار میکنن!اینو خدایی که خبر داریم دیگه،،

دکترا هم که اوفف..خودم خیلی شنیدم و متآسفانه برای خودمم اتفاق افتاده دندون پزشک،شیفت شب بیمارستان 

خدا خودش کمک کنه .تو هم محتاط باش عزیزم