✳️ تجربه و تغییر مثبت در زندگی 🌹
سلام دوستان گل و مشاوران محترم❤️🌺
درجواب دختر خانومای گلی ک میگن مادرشون تو عصبانیت هرچی از دهنش در میاد و پا پدری دارن ک تندخو هست و نمیشه باهاش حرف زد بگم ک...!
زندگی منم همینطور بود مادرم وقتی عصبانی میشد میگفت تو مث سرطانی ،مردمم بچه دارن منم بچه دارم و...
خیلی اعتماد ب نفسم میومد پایین و توی خلوتم گریه میکردم یا میرفتم بغل همسرم و نازم میکرد و میگفت مادرت بلد نیس چطور حرف بزنه و رفتار کنه دلخور نشو ازش☺️
چون توی کانال مشاوره زندگی و پیوند عقل و عشق عضو بودم و بسیاری از سیاست ها رو بکار میبردم و زندگیمو عالی ساختم ب این فکر فرو رفتم ک چ کنم مامانمم رفتارش خوب شه🤫
اولین ضعف رفتاری ک دیدم خرید نکردن بابام بود🙊یک روز مونده بود ب عید۹۶ و بابام هیچ خریدی نکرده بود بهش این پیام رو دادم" سلام بابای عزیزم میدونم سرکاری و حسابی سرت شلوغه شب عیدی اما مامانو داداش لباس ندارن و لباسای مامان خیلی سادست در شائن تو نیست ک این همه داری کار میکنی زن و بچت لباسای ساده بپوشن ببرشون خرید خوشحال میشن همه چی بخر براشون حتی اگه گفتن چیزیو نمیخایم هم بازم تو بخر مرسی بابای خوبم"
فردا شبش رفتن خرید و ساعت۹ شب موقع سال تحویل تو خیابون بودن اما خوشحال بودن وقتی اومدن بابام دوتا دوتا براشون خریده بود و با ذوق میگفت ببین چیا خریدم منم هی میگفتم وای چ قشنگه مرسی دستت درد نکنه اما مامانم ی تابی ب گردنش دادو وقتی بابام رف بهم گفت انگار چی کار کرده چارتا دونه لباس خریده 😟منم ریز ریز خندیدم و دلم سوخت ک بلد نیست سیاست زنونه رو حالا فهمیدم بابام چرا تا یچیزی میخره هزاربار تکرار میکنه برات فلان چی خریدم...چون قدردانی نمیشه ازش و حتی گاهی کاملا بی تفاوته و اصلا خرید نمیکنه...!
سعی کزدم ب مادرم چیزهایی رو یاد بدم البته بطور غیرمستقیم مثلا بهش میگفنم ی خانومه تو کانال تجربه گذاشت این طوری بود شوهرشم بخاطر فلان رفتار زنش اونجوری رفتار میکرد اما زنه بلد نبود باید این کارو میکرد زندگیش خوب میشد..😅خلاصه کم کم مامانم رفتاراش بهتر شد
خیلی وقتا ک خونه مادرم بودم با داداشم میرفتم تو اتاقو میگفتم بیا ی فیلم توپ گرفتم ببینیم ، مامان و بابامو تنها میزاشتم و اونا باهم میگفتن و میخندیدن قرار نیست تو هرخلوتی س..س کنن من دوس داشتم حتی شده برای دوساعت تنها باشن تا باهم بگو بخند کنن...
ب داداشم یاد دادم بیشترتنهاشو بزاره مثلا ب داداشم میگفتم من شوهر کردم تو الان ۲۰ سالته چن سال دیگه زن میگیری میری ما همش پیش مامان و بابا بودیم اگه سر سفره ناهار نباشیم اونا ناراحت میشن اگه تنها باشن دپرسن بلد نیستن دوتایی خوش باشن تو زن بگیری اونا خیلی دپرس میشن ، ب داداشمم یاد دادم و یوقتایی تنهاشون بزاره و حالا خییییلی بهترن ، خودمم هوای داداشمو دارم هروقت میرم خونه مادرم با داداشم کشتی میگیرم میزنیم تو سر و کله هم باهم وحشی بازی میکنیم و میخندیم اونم حسابی روحیش عوض میشه منم نمیذارم داداشم تنها بشه
دخترای گل مادر پدرای ما فقط بلدن ب سبک قدیمی زندگی کنن تو رو خدا شما یکم بهشون یاد بدین من این کانالو برا مامان و بابام وصل کردم حتی پدرم هم میخونه تجربه ها رو و من اشتیاق آموزش رو ک در وجودشون دیدم دیروز براشون اپیکیشن پیوند عقل و عشق تمااام دوره هاشو خریدم چون خودم مدت هاست دارم دوره ها رو و گاهی مادرم سوال میکرد ک چطوریه دوره ها؟ اما دیروز پرسید قیمتش چقدره؟ منم فوری رو گوشیش نصب کردم و از پول خودم خریدم براش 😍❤️
لذت میبرم از اینکه میبینم ب هم محبت میکنن و حتی داداشمم یکی دوبار ازم پرسبد دورش چیه ک ب مامان یاد دادی انقد اروم شدن و خوب رفتار میکنن؟😂
حتی داداشمم رفتارش عوض شده قبلا همش عصبی بود در و دیوار رو مشت میزد ولی الان خییییلی اروم و مهربون و حرف گوش کن شده😍❤️
تو رو خدا دخترای گل پدرا مادرا بلد نیستن شما ک بلدی ی کار مفید بکنید براشون باور کنید خدا خیلی دوست خاهد داشت چنین دخترایی رو❤️
بابام تا منو میبینه باهام درد دل میکنه یا برام تعریف میکنه از اتفاقات اون چن وقتی ک من نبودم همون بابایی ک اصلا منو نمیدید و سرم داد میزد و با همه فامیل خوش و بش داشت الا زن بچه خودش😔
امیدوارم تجربه ام تحولی ایجاد کنه تو وجود دختر خانومای گل🌺
دوره های اپیکیشنتون عالین ❤️ حالا خیالم راحته از پدر و مادرم چون راهشونو پیدا کردند و بدنبال اموزش هستن و این برای من عالی ترین چیز ممکنه ک این انگیزه رو در وجودشون زنده کردم ایشالله بابت این حس ارامشی ک بهشون دادم خدا سایه شوهر مهربونمو بالا سرم نگه داره و بهم بچه های سالم و صالح بده❤️
مراقب خوبی هاتون باشین و ب دیگران خوبی کنید عشقای من❤️😍😘