2777
2789

سلام چراغ خونه ها تازگی عضو یه کانال شدم دیدم اعضا خیلی راضی بودن و خیلیها میگن از طلاق برگشتن من خودم مجردم ولی بدرد منم میخوره خیلی خوشم اومده حالا در اینده دوره هاشم میخرم اگه بتونم دیگه با نیت خیر اومدم میخوام تجربه هارو بزارم توی تاپیک به امید اینکه این تاپیکای خیانت و مشکلات کم بشه لینکشم میزارم اما برا اونایی که تلگرام ندارن اینجا هم تجربه هارو میزارم ان شاءالله که زندگیتون پر بشه از خوشی و بخاطر درست رفتار نکردن این دو روز زندگی زهرتون نشه تروخدا دعوا و توهین هم نکنید و اینم بگم بعضی از تجربه ها یکم چیزای سانسور نشده دارن تروخدا نترکونین به خیلیا کمک میکنه واقعا بعضیا هیچی بلد نیستن میبوسمتون      اها اینم بگم تجربه ها ماله من نیست و با همه موافق نیستم ولی بازم میزارم شاید به بعضیا کمک کرد چون طرز فکر فرق میکنه دوستاتونو تگ کنید به امید اینکه مشک همه حل بشه  

❤️az tang deli jana jaye nafasam nist

✳️ تجربه و تغییر مثبت در زندگی 🌹

سلام ادمین عزیز

لطفا مطلب من رو در کانالتون بزارید شاید باعث تکون خوردن یه عده ای بشه

من یک عروسم، وقتی خانه مادرشوهرم میرفتم اوایل زندگیم فکر میکردم اگه پاشم و بهش کمک کنم ایجاد توقع میکنه بنابراین نمیکردم و هیچ محبوبیتی هم نداشتم

اما بعد از چند سال روشمو عوض کردم، حالا که خودمم مادرم و میبینم که چه زحمتی داره پسر بزرگ کردن، وقتی میرم منزلشون اصلا خودمو نمیگیرم و تو کارهای شام بهش کمک میکنم،

این کار منو نه تنها خار نکرده بلکه محبت و برکت زندگیمم چندبرابر کرده،

روی صحبتم با اون عزیزاییه که به آینده خودشون فکر نمیکنن، فکر نمیکنن اون مردی که واسشون داره تو زندگی اینقدر زحمت میکشه یه روزایی زیر دست شب بیداری های این مادر بوده،

عزیزای دلم خودمحوری چیز خوبی نیست من با مدرک تحصیلیه دکترا به این نتیجه رسیدم که تا محبت و زبان خوش نداشته باشم پروفسور هم باشم احترام و جایگاه خوبی ندارم،

غرور رو گذاشتم کنار، و به نظرم آدم هرچه افتاده تر باشه همانقدر خدا عزتش رو بیشتر میکنه البته این به طرف مقابل هم بستگی داره،

در عوض عروسی داریم که فوق العاده بی احساسه و فقط پول همسرش براش مهمه و با این که با مادرم در یک ساختمان هستند ولی تا به حال نشده یه محبت کوچک به مادرم کنن،

فقط هفته به هفته دو سه ساعت میاد خونه مادرم غذاش و میخوره و حتی بشقاب خودش رو هم از زمین برنمیداره و به شدت در منظر همه انسان نچسبیه،

روی صجبتم با اون عروس هاییه که فکر میکنن اگه محبت کنن به مادرشوهرش حداقل اون ساعتی که اونجان از شخصیتشون کم میشه در صورتی که اصلا اینجوری نیست

و در مقابل عروس دیگه ای داریم که شاغله و مثل هم هفته ای یک باربرای چندساعت میاد، اما حداقل در آوردن و بردن سفره کمک میکنه، هر چند که مادرم اجازه کار نمیده اما خودش محبت داره و میدونه که این کار نشان از شخصیت و محبتش داره...

به خدا عزیزان هیچ عکس العملی تو دنیا و توسط کائنات زیبا تر از پاسخ مهربانی و محبت هر چند خیلی کوچک زیبا نیست،

یک بار امتحان کنید حتی خواهید دید که چندین برابر شده عشق و محبت همسرتون بهتون،

ادمین عزیز لطفا تو کانال بزارید تا شاید یه تلنگری باشه.

ممنونم از پیج خوبتون ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام و خسته نباشید . ممنون بابت کانال خوبتون😘 و ممنون از خانمها و آقایونی که ایده و تجربه میفرستن 😘

من همون خانمی هستم که کلا زندگیم رو شوخی مسقره بازی میچرخونم 😬

خانومی گفته بودن ایده کم آوردن ؛ عزیزم شما فقط باید به هر چیزی به دید شوخی نگاه کنی واسه مسقره بازی اصلا سخت نیست 😄 من هر چیزی رو سوژه میکنم از میوه ها گرفته مخصوصا موز یا خیار 😬 از کنترل گرفته تا حتی همین نماز خوندن

وقتایی که  آقایی نماز میخونه میرم‌ جلوش قر میام عشوه میام .شکلک در میارم 😂 اونم از خنده به زور نمازشو میخونه وقتی میفهمم آخرای نمازه و اوضاع خیطه طی یه حرکت صحنه رو ترک میکنم 😂🏃‍♀

یا یه روز من زودتر رفتم تو ماشین و قفل ها رو زدم و شیشه ها هم کردم بالا که آقایی اومد التماس التماس درو باز کن منم میگفتم تو باید اونور شیشه لباتو بچسبونی به شیشه ماشین ، منم از این ور لپم رو میچسبونم و از پشت شیشه باید بوسم کنی که آقایی مجبور شد اینکارو بکنه 💏😂 حالا بماند که میگفت خونت ببرم ادبت میکنم دختری بیشعور 😁😂

یه روز هم آقایی  الکی غر غر میزدو بهونه میگرفت 😒 منم حسابی حرسی شده بودم موقعی بود که باید میرفت سرکار و یکم هم دیرش شده بود منم سویچ ماشینش رو برداشتم بهش گفتم تا جلوم زانو نزی و نگی دوست دارم و غلط کردم بهت نمیدم 😜

اونم که حسابی کفری شده بود میگفت  من که این کارو میکنم  ولی شب که برگشتم از کتک سیاهو کبودت میکنم 😁 که تا شب اصلا یادش  میرفت 😂

آقای چون از تاریکی و جای خف وحشت داره منم کلی ازش سو استفاده میکنم 😬 یه شب که رفته بود حمام برقشو خاموش کردم و درو از بیرون بستم 😁

بهش گفتم من هیچی نمیگم دیگه خودت میدونی باید چیکار کنی تا من برق رو روشن کنم 😂 که آقای دیگه خودش ردیف میکرد من دوست دارم ، من عاشقتم من ، تو دنیامی 😍

منم از اینور در ذوق مرگ شده بودم میگفتم بلندتر بگو صدات اکو بشه تو حموم 😂

یه روز کار خیلی بدی کرده بودم حالا نگم چیکار 😬 آقایی هم زنگ زد حسابی فحش داد حالا اون از اونور خط فحش میداد منم اینور خط ریلکس میگفتم وای منم دوست دارم وای منم عاشقتم اون از اونور بیشتر فحش میداد . منم اینور میگفتم وای چقد تو مهربونی که آقایی گفت بیام خونه یعنی کشتمت 😡 شب که اومد خودم طی یه حرکت خودمو پرت کردم تو بغلش گفتم تروخدا منو نکش منو نکش منو نکش منو نکش ، عوضش منو بکن بکن بکن بکن بکن 😂😜

✍️ ادامه این تجربه زیبا رو در پست های بعدی بخونید..

🌀 ادامه تجربه قبلی 👇

یا بازم یه روز داشت دعوام میکرد 😔 منم سکوت کرده بودم هی میگفت میگفت منم سکوت . اون هی بازم میگفت منم  سکوت 😐سکوت سکوت و در یک لحظه بهش گفتم این همسایه چندتا کفتر داره ؟ 🤔 بیست تایی میشن نه 🤔

که آقایی زد زیر خنده گفت من دارم حلق خودم پاره میکنم تو داری کفترای همسایه رو میشمری بزنمت هان ؟ هان ؟؟😬 من نمیدونم چرا این آقایی همیشه میخاد منو بزنه ☹️😅

موقع تولدش  بچه ها گذاشتم خونه مامانم رفتم یه عالمه کاندوم خریدم. کاندوما رو باد کردم مثل بادکنک و تمام کف خونه رو پر از کاندوم کردم چندتا جعبه کاندوم هم گذاشتم تو جعبه های کوچیک و بزرگ و کادو کردم که اندازه هاش یکی نباشه که لو برم 😂

خب وقتی آقایی اومد هاج و واج شده بود از این همه کاندوم تو خونه 😳 مثل عروسی ها هست که عروسو داماد تو دود میرقصن حالا شما تصور کنید ما اینجور تو کاندوما راه میرفتیم 😂

موقع کادو دادن هم هرکادویی که باز میکرد کاندوم میومد بیرون وقتی میرفت سراغ کادو بعدی میگفتم این دیگه کادو اصل کاری هست که بازم آقایی رو دست میخورد هر چی باز میکرد کاندوم کاندوم و بازم کاندوم 😂

تا اینکه کادو اصل کاری رو آوردم که وقتی باز کرد یه ریکا و یه اسکاج بود 😜 اونشب خیلی خندیدم که الانم که یادش میفتم خندم میگیره ما مونده بودیمو یه عالمه کاندوم 😂😂😂

یه روزهم نمیدونم چرا الکی الکی کفشاشو حتی دم پایی هاشو قایم کرده بودم اونم بهم گفت‌ باز باید چیکار کنم 😂 گفتم نباید کاری کنی فقط بگرد پیدا کن 😝 که نابود شد 🤨 که اونم کم نیاور رفت دمپایی تو دسشویی اونم یه دم پایی صورتی 😁 آورد پوشید واسه اینکه لج من هم در بیاره حتی باهاش رفت سوپر سرکوچه اونم با چه ژستی 😂

شب ها هم وقتی خوابم نمیبره و از اینکه اقایی تخت گرفته خوابیده لجم میگیره 😬 صداش میکنم آقایی جونم برام قصه بگو برام قصه بگووو اونم میگه :

دختر نصفه شبی قصه از کجام برات دربیارم آخه ؛ منم میگم از تو شرتت 😜 یا بیستا بوسم میکنی یا قصه یا یه شعر انتخاب با خودته 😂 که صد درصد بیستا بوس راحتر از همه هست 😬

یه روز هم که رمز گوشیش عوض کرده بود . منم به خودم گفتم حالا حسابی اذیتش میکنم تا رمزو بگه 😁 طی یه حرکت قری رفتم رو به روش و زول زدم تو چشماش گفتم . من که دوست دارم منکه عاشقتم ؛ تو منو دوست داری قول میدم که دیگه اذیتت نکنم .

گفت خب و منم گفتم رمز لطفا که آقایی سریع  رمزشو گفت 😂 و من برای اولین بار نابود شدم 😢 و نقشم نگرفت 😂😂😂

حالا هم چون قول دادم اذیت کردنامو کمتر کردم ولی در حد یه قوله نه بیشتر😜

سلام بابت اين اپليكيشن بسيار كاربردي از تمامي عزيزاني كه در اين دوره زحمت كشيدند سپاسگزارم

من دوره ي مهارت های زندگي و كيمياي عشق  و اكسير جوانی و زیبایی رو تهيه كردم

و با همين ها واقعا بهترين و باورنكردني ترين جواب هارو گرفتم

نميدونم چطور تشكر كنم

از كوچكترين كارهاش بيشترين تشكر رو ميكنم و بيشترين ذوق رو نشون ميدم از ته دلم ، حتي بابا اينكه اجازه ميده برم ب تفريح تشكرميكنم و اين تشكر يه قدرت ديگه رو بهش القا ميكنه قشنگ متوجه ميشم

واقعا احترام از هرچيزي واجبتره

و

با گوش دادن ب وويس ها اشكال رفتارم

رو متوجه شدم

و فهميدم كه چطور بايد نيازم رو بيان كنم

فهميدم ك واقعا ميشه خوشبخت بود و خوشبختي در دستان خودمون هست

همدلي و واقعااااااااا فهميدم يعني چي و مشكلم با همسرم رفع شد

با اينكه همسرم بدهكار و ... ولي خيلي شاد هستيم

حرفايي كه اصلا تو اين هفت سال نشنيده بودم رو بهم ميگه 🙈😳

اولا بهم ناسزا ميگفت فهميدم تقصير خودم بوده

، اين من بودم كه بهش ياد داده بودم بهم فحش بده و بي احترامي كنه

چون خودم ارزش خودم رو نمي دونستم

ولي الان به خودم ، اندامم حتي مغزم ارزش دادم

من خيلي ارزشمندم

اينو تازه فهميدم ، تازه فهميدم كه وقتي خودم ب خودم احترام بزارم اطرافيان هم قابل ميدونن وگرنه رفتار اونا هم وقتي خودم احترام ب شخص خودم نزارم صدبرابر بدتر از من هستش

ولي انقدر از زيبايي هام ، توانايي هام ب همسرم جلوه دادم و بازگو كردم بهترين بازخورد را دارم ميبينم

بالاتراز گل نميگه بهم

فهميدم وقتي تغيير كنم جهانم هم تغيير ميكنه

من واقعاااااخوشبختم

اميدوارم همه طعم خوشبختي رو بچشند . از ته دلم براي تمام عزيزان ارزوي موفقيت سلامتي و خوشبختي دارم .

ياعلي.!

سلام

من پیام دیگر داشتم

خانمهای گل لطفا وقتی آقایون عصبانی میشن شما سکوت کنید من اول هایی که ازدواج کرده بودم (۱۰ساله ازدواج کردم) وقتی که شوهرم عصبانی میشد یکی اون میگفت دوتا من تابه شکستن یک وسیله و متوجه شدن پدر ومادرها میرسید

اما بعد یک مدت تصمیم گرفتم سکوت کنم

شوهر 😡🥶🥵

من 🥺😔🙁😕😩

شوهرم 😳🤔 سرت جایی خورده

من...‌ نه عزیزم فقط گفتم اعصابت خورده سکوت کنم تا آروم بشی موقع خواب تلافی کنم داد زدنت و

باز شوهر بیچاره🤔😳🧐

بنده خدا هنگ کرده بود وقتی چای خورد رفت بیرون وبایک جعبه شیرینی آمد

حالا من 😅💃👯‍♀

دیگر بعدا اون هروقت اون عصبی باشه من چیزی نمیگم یا اگر هم بگم میگم وای وای چه پادشاه بدی ملکه رو ناراحت کردی چقدر دادمیزنی ...

خودش ساکت میشه و میخنده و میگه ملکه یک چایی  بده پادشاه آرام بشه اینجوری میشه که عصبانیت بی عصبانیت 😂😂😂

دوستان خواستن توانستنه پس بخواین تا بشه روزگارتان خوش و شیرین

سلام این اولین باره من پیام میدم امیدوارم تو کانال گذاشته بشه در خصوص خانمی که فرموده بودن فقط با یارانه زندگی میکنن

میخواستم بگم درک میکنم بی پولی سخته ولی اینکه ادم با واکنشای بد وضع رو خرابتر کنه بدتره بی پولی نداشتن سخته اما حماقته که همه چیزو تو پول ببینیم شما همو دارید یعنی زوجید چند میلیون ادم روی کره زمین تنهان یعنی شبو روزو تنهان شما بچه دارید چند میلیون زوج بچه ندارن حسرت یکیشو دارن شما سالمید نجیبید خدارو دارید ....

نشین حسرت بیرون رفتنو بخور برنامه بریز رفتن پارک هزینه نداره بااتوبوس رفتن ی ساندویج پنیر وسبزی یا کوکو ...

این چقد هزینه داره فقط کمی سلیقه میخادیا ی کیک با ۲تا تخم مرغ درست کردن( منظورم اینه دستور کیک رو از اینترنت بگیر موادشو نصف کن تو ماهیتابه کوچیک بریز)

اینا هزینه نداره اهنگ گذاشتن رقصیدن ۳تای شادبودن  ورزش کردن پیاده روی ... با مترو یا با اتوبوس ییلاق اطراف شهر رفتن نون ماست خوردن پول نمیخاد منظورم اینه غصه پولو نخور نزار شوهرت غصه بخوره خدا روزی همه موجوداتو میده شما رو فراموش نکرده

داشته ها رو دیدن باعث شادیه نداشته ها غصه میاره

سلام دوستان گل و مشاوران محترم❤️🌺

درجواب دختر خانومای گلی ک میگن مادرشون تو عصبانیت هرچی از دهنش در میاد و پا پدری دارن ک تندخو هست و نمیشه باهاش حرف زد بگم ک...!

زندگی منم همینطور بود مادرم وقتی عصبانی میشد میگفت تو مث سرطانی ‌،مردمم بچه دارن منم بچه دارم و...

خیلی اعتماد ب نفسم میومد پایین و توی خلوتم گریه میکردم یا میرفتم بغل همسرم و نازم میکرد و میگفت مادرت بلد نیس چطور حرف بزنه و رفتار کنه دلخور نشو ازش☺️

چون توی کانال مشاوره زندگی و پیوند عقل و عشق عضو بودم و بسیاری از سیاست ها رو بکار میبردم و زندگیمو عالی ساختم ب این فکر فرو رفتم ک چ کنم مامانمم رفتارش خوب شه🤫

اولین ضعف رفتاری ک دیدم خرید نکردن بابام بود🙊یک روز مونده بود ب عید۹۶ و بابام هیچ خریدی نکرده بود بهش این پیام رو دادم" سلام بابای عزیزم میدونم سرکاری و حسابی سرت شلوغه شب عیدی اما مامانو داداش لباس ندارن و لباسای مامان خیلی سادست در شائن تو نیست ک این همه داری کار میکنی زن و بچت لباسای ساده بپوشن ببرشون خرید خوشحال میشن همه چی بخر براشون حتی اگه گفتن چیزیو نمیخایم هم بازم تو بخر مرسی بابای خوبم"

فردا شبش رفتن خرید و ساعت۹ شب موقع سال تحویل تو خیابون بودن اما خوشحال بودن وقتی اومدن بابام دوتا دوتا براشون خریده بود و با ذوق میگفت ببین چیا خریدم منم هی میگفتم وای چ قشنگه مرسی دستت درد نکنه اما مامانم ی تابی ب گردنش دادو وقتی بابام رف بهم گفت انگار چی کار کرده چارتا دونه لباس خریده 😟منم ریز ریز خندیدم و دلم سوخت ک بلد نیست سیاست زنونه رو حالا فهمیدم بابام چرا تا یچیزی میخره هزاربار تکرار میکنه برات فلان چی خریدم...چون قدردانی نمیشه ازش و حتی گاهی کاملا بی تفاوته و اصلا خرید نمیکنه...!

سعی کزدم ب مادرم چیزهایی رو یاد بدم  البته بطور غیرمستقیم مثلا بهش میگفنم ی خانومه تو کانال تجربه گذاشت این طوری بود شوهرشم بخاطر فلان رفتار زنش اونجوری رفتار میکرد اما زنه بلد نبود باید این کارو میکرد زندگیش خوب میشد..😅خلاصه کم کم مامانم رفتاراش بهتر شد

خیلی وقتا ک خونه مادرم بودم با داداشم میرفتم تو اتاقو میگفتم بیا ی فیلم توپ گرفتم ببینیم ، مامان و بابامو تنها میزاشتم و اونا باهم میگفتن و میخندیدن قرار نیست تو هرخلوتی س..س کنن من دوس داشتم حتی شده برای دوساعت تنها باشن تا باهم بگو بخند کنن...

ب داداشم یاد دادم بیشترتنهاشو بزاره مثلا ب داداشم میگفتم من شوهر کردم تو الان ۲۰ سالته چن سال دیگه زن میگیری میری ما همش پیش مامان و بابا بودیم اگه سر سفره ناهار نباشیم اونا ناراحت میشن اگه تنها باشن دپرسن بلد نیستن دوتایی خوش باشن تو زن بگیری اونا خیلی دپرس میشن ، ب داداشمم یاد دادم و یوقتایی تنهاشون بزاره و حالا خییییلی بهترن  ، خودمم هوای داداشمو دارم هروقت میرم خونه مادرم با داداشم کشتی میگیرم میزنیم تو سر و کله هم باهم وحشی بازی میکنیم و میخندیم اونم حسابی روحیش عوض میشه منم نمیذارم داداشم تنها بشه

دخترای گل مادر پدرای ما فقط بلدن ب سبک قدیمی زندگی کنن تو رو خدا شما یکم بهشون یاد بدین من این کانالو برا مامان و بابام وصل کردم حتی پدرم هم میخونه تجربه ها رو و من اشتیاق آموزش رو ک در وجودشون دیدم دیروز براشون اپیکیشن پیوند عقل و عشق تمااام دوره هاشو خریدم چون خودم مدت هاست دارم دوره ها رو و گاهی مادرم سوال میکرد ک چطوریه دوره ها؟ اما دیروز پرسید قیمتش چقدره؟ منم فوری رو گوشیش نصب کردم و از پول خودم خریدم براش 😍❤️

لذت میبرم از اینکه میبینم ب هم محبت میکنن و حتی داداشمم یکی دوبار ازم پرسبد دورش چیه ک ب مامان یاد دادی انقد اروم شدن و خوب رفتار میکنن؟😂

حتی داداشمم رفتارش عوض شده قبلا همش عصبی بود در و دیوار رو مشت میزد ولی الان خییییلی اروم و مهربون و حرف گوش کن شده😍❤️

تو رو خدا دخترای گل پدرا مادرا بلد نیستن شما ک بلدی ی کار مفید بکنید براشون باور کنید خدا خیلی دوست خاهد داشت چنین دخترایی رو❤️

بابام تا منو میبینه باهام درد دل میکنه یا برام تعریف میکنه از اتفاقات اون چن وقتی ک من نبودم همون بابایی ک اصلا منو نمیدید و سرم داد میزد و با همه فامیل خوش و بش داشت الا زن بچه خودش😔

امیدوارم تجربه ام تحولی ایجاد کنه تو وجود دختر خانومای گل🌺

دوره های اپیکیشنتون عالین ❤️ حالا خیالم راحته از پدر و مادرم چون راهشونو پیدا کردند و بدنبال اموزش هستن و این برای من عالی ترین چیز ممکنه ک این انگیزه رو در وجودشون زنده کردم ایشالله بابت این حس ارامشی ک بهشون دادم خدا سایه شوهر مهربونمو بالا سرم نگه داره و بهم بچه های سالم و صالح بده❤️

مراقب خوبی هاتون باشین و ب دیگران خوبی کنید عشقای من❤️😍😘