2777
2789

خانما دخترعموی شوهرم ک اتفاقا هم اسم هستیم خیلی میخاستن که حتمن شوهرم یا برادرش اینو بگیره ولی خب پسراموافقت نکردن گفتن مثل خاهرمونه...

حالا ۸ساله ما متاهلیم اون هم متاهله وصعش توپه...باهم بچه اولمون اوردیم هر دو دختر...بعد اون باردارشد بچه ش پسر شد...من ناخاسته حامله شدم چون شاغلم نمیخاستم بچه من دختر شد...من اصلن اهل وصعیت واتس اپ واینا نیستم اینستاندارم...ب خاطر کرونا هم کسی تاحالا دخترمو ندیده تو سه ماهگیه..‌

بعد اون داره هر روز عکس پسرشو میزاره واتس اپ...بعد چک کردم تو گوشی همسرم نیس...یعنی انگار قصدی میزاره فقط تعداد خاصی ببینن..‌چرا بعصیا ایتجورین...

اخه براخانواده ما فرق نداره...

چون دخترامون همه باتحصیلات عالی شاغل وتعریف نباشه خیلیتوچش وزیبا هستن...

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

شايد اصلا همچين منظوري نداره!😕

خيلي ديگ بدبين هستي شما

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شايد اصلا همچين منظوري نداره!😕 خيلي ديگ بدبين هستي شما

یس

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بعصی خانمها اینقد شان دخترو میارن پایین بخدا قسم که مابا دخترامون مثل فرشته رفتار میکنیم...ولی اون اصلن یه لباس درسحسابی تن دخترش نمیکرد الن مرتب عکس آتلیه ای از پسرش میزاره...‌این همه تبعیض از کجا میاد..

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
چرا بعصی خانمها اینقد شان دخترو میارن پایین بخدا قسم که مابا دخترامون مثل فرشته رفتار میکنیم...ولی ا ...

شاید اونموقع وارد نبوده به این چیزا

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607