2777
2789
عنوان

فوری ....دکتر زنان شیراز

127 بازدید | 6 پست

سلام دوستان یه دکتر زنان خوب تو شیراز بهم معرفی کنید ک اینترنتی نوبت بده و واقعا دکتر خوبی باشه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

برا چه کاری میخوایی 

دکتر الهام کوکبی دکتر خوبی فقط پولکی یه خورده فردا صب بری مطبش بهت نوبت میدن زود بری 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا چه کاری میخوایی  دکتر الهام کوکبی دکتر خوبی فقط پولکی یه خورده فردا صب بری مطبش بهت نوبت م ...

برای اجیم عفونت رحم داره چندساله خوب نشده

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

اکرم ترتیفی زاده

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️
برای اجیم عفونت رحم داره چندساله خوب نشده

این دکتر کوکبی عالیه  فقط خیلی پولکی هست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر