2777
2789
عنوان

خانم کدبانو بیاد

92 بازدید | 14 پست

گوشت گوسفندی بره جوون میگیرم،باهاش خورش و آبگوشت میپزم ولی همیشه سفت در میاد. و تو دهن بهم می پلکه گوشتش ،چکار کنم پیش مهمون هم اغلب کارم گیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما گوشت میش بجا بره دادنت

 چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
عزيزم اصولا كبابى ميكنن بهمين دليل كه كلا سفت و دير پزه

گوشت بره خیلی نرم و لطیف ب همین دلیل کباب میشه. گوشت گوساله سفته نمیشه کباب کردش

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
هر کی گوشتش نرم میشه،بگه دقیقا چ می‌کنه لطفاً    

کار خاصی نمیکنم خودش نرمه ؟مطمئنی گوشت گوسفنده؟یا گوسفند پیر نیس؟! 

همیشه از لاشه کوچکتر گوشت انتخاب کنین  و سر غضروف ها ابی باشه. ب زردی بزنه پیره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بز از جايى نياوردم ☺️ من نظرمو در مورد گوشت بز گفتم

😁 اخه در مورد گوشت گوسفند حرف میزنه اسی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اينطور خوندم كه استارتر در مورد طبخ گوشت بز پرسيده الان ديدم نوشته بره

😁😁

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز