2777
2789

ممنون میشم جواب بدید دوستان.چون من میخوام برم ولی نمیدونم کجا خوبه؟دوستم‌میگ از نت برگ برو.من شک دارم..کسی تجربه ای داره؟

اره عزیزم من میشناسم خیلی تمییز و مجهز هم هست

در زندگی غصه از دست دادن هیچ چیز را نخورید،چون وقتی یک 🌳درخت برگی را از دست میدهد🌿برگی دیگر از قبل آماده جایگزین شدن است🍀به نظمی که خداوند در عالم برقرار کرده اعتماد کن او برای تو بهترین ها را برای تو کنار گذاشته مهربانتر از پدر و مادر دوستت دارم کمکم کن💐❤🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم.دستگاهش چیه؟

اسمش و گفت ولی سخت بود یادم نموند

فقط اینکه زنداداشم دوتامرکز دیگه رفته بود و بدنش کلی سوخته بود و اذیت شده بود.

اما اینجا تنها جایی بود که راضی بود وتا آخرین جلسه ش رفت.

منم خیلی ترسوام؛با اصرارش قبول کردم و رفتم خیلی راضیم

به خواهر شوهرامم پیشنهاد دادم برن این مرکز

وقتی رفتن گفتن عالی بود نسبت به مراکزی که قبلا تست کرده بودن

خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون
اسمش و گفت ولی سخت بود یادم نموند فقط اینکه زنداداشم دوتامرکز دیگه رفته بود و بدنش کلی سوخته بود و ...

الکساندرایت بود؟یا دایود؟

پس اگ اینجوره منم برم؟

خانه پوست لادا فلکه اول گوهر دشت

در زندگی غصه از دست دادن هیچ چیز را نخورید،چون وقتی یک 🌳درخت برگی را از دست میدهد🌿برگی دیگر از قبل آماده جایگزین شدن است🍀به نظمی که خداوند در عالم برقرار کرده اعتماد کن او برای تو بهترین ها را برای تو کنار گذاشته مهربانتر از پدر و مادر دوستت دارم کمکم کن💐❤🧚‍♀️

من با وسواس خیلی زیاد این مرکز رو انتخاب کردم اونم چون دوستام اونجا رفته بودن و جواب گرفتن موهاشون اصلا در نمیاد قیمت شون هم مناسبه 

من ۶ جلسه است مرکز لیزر تاج میرم تو عظیمیه میدان مهران برج ماندگار طبقه ۸ واحد ۸۰۹ 

خیلی کلینیک پوست و مو تمیز و شیکی و آرومی هست 

اپراتور خیلی وارده 

تزریق فیلر لب روسی و بوتاکس شون هم شلوغه 

دستگاه لیزرشون هم اصلا درد نداره چند نفر رو معرفی کردم تا الان 

در کل مدیریتشون خوبه مراجعه کننده ها با کمترین معطلی کارشون انجام میشه 

تلفنشون 👇🏻👇🏻👇🏻

09909056926