2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم چیکار کنم بهتر بشم

18093 بازدید | 58 پست

از دیروز علایم شدید بیماری رو دارم کل خانوادمونو گرفته اصلا نمیدونم چطور مبتلا شدم خیلی رعایت میکردم ،دیروز رفتم دکتر گفت خودتو قرنطینه کن یه بچه ۸ساله دارم خیلی براش نگرانم تورو خدا بگید چی بخوریم چه کارایی انجام بدیم اگه تجربه ای دارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها به دادم برسید توروخدا من باردارم دیشب از درد شدیدقفسه سینه و کتف درد بیدارشدم تاصبح نخوابیدم بنظرتون علائم کروناس؟الان یکم بهترم ولی خیلی استرس دارم چیکارکنم😭😭😭

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

سوپ اب هویج و سیب

میوه 

سردیجات نخور لبنیات حذف بشه 

غذا هم ماهیچه و چیزای مقوی بخوری

دمنوش اویشن و پونه بخور 

ناشتا اب جوش لیمو عسل فراموش نشه

هرروز اینارو بخور

ویتامین سی قرص جوشان هم بخور 

دو هفته ای خوب میشی

منم گرفتم ۳ اولای مهر هنوز یکم عوارضش رو دارم ولی رد میشه بدن درد داره نفس تنگی داره بی حالی و بی اشتهایی داره ولی رد میشه فقط ب زورم شده غذا بخور و مایعات مخصوصا آبمیوه تا از بدنت دفع بشه

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

تو‌خونه ماسک بزن، بچه ت نزدیکت نشه.

دستشویی و حمام رفتی بعدش اونجاها رو ضدعفونی کن.

سوپ زیاد بخور

دمنوش زیاد بخور

داروهاتو سروقت بخور و استراحت کن.

لبنیات خوب نیست

انشالله زود خوب میشی

شوهر منم گرفت ولی منو بچه ها ازش نگرفتیم.

اابته بعد اون من یکی دوروز تب و لرز داشتم ولی نمیدونم کرونا بود یانه

اللّهم عجّل لولیک الفرج