2821
2789
عنوان

بیان یه خورده بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 192 پست

@elooni  .......................سلام صبح بخیر.....................امروزتان مملو از شادی ومهر.....................

آرزو میکنم

لبخند مهمون لبهاتون بشه.

شادی از در و دیواره قلبتون

سرازیر بشه.

سلامتی مهمون دائمی محفل 

خانواده تون بشه.

امیدوارم 

ساز دنیا کوکه خواسته های

قلبی شما بشه.

الهی آمین...

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
مرسی عزیز دلم🤗😘😘😘😘😘😍 انشاء الله که توأم روزی سرشار از شادی و سلامتی داشته باشی😘😘😘😘😘😘😘 ...

قربونت........................    

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@nafasبلای۲    ......................... سلام صبح بخیر..................امروزتان مملو از شادی ومهر......................

آرزو میکنم

لبخند مهمون لبهاتون بشه.

سرازیر بشه.

سلامتی مهمون دائمی محفل 

خانواده تون بشه.

امیدوارم 

ساز دنیا کوکه خواسته های

قلبی شما بشه.

الهی آمین...

@چشمون00000سیاه    

@چشمعسلی7780    ..........................سلام صبحتون بخیر...................امروزتان مملو از شادی و مهر....................

آرزو میکنم

لبخند مهمون لبهاتون بشه.

سرازیر بشه.

سلامتی مهمون دائمی محفل 

خانواده تون بشه.

امیدوارم 

ساز دنیا کوکه خواسته های

قلبی شما بشه.

الهی آمین...

@اگه_گفتی_من_کیم؟؟؟ .................سلام صبح بخیر........................امروزتان مملو از شادی ومهر........................

آرزو میکنم

لبخند مهمون لبهاتون بشه.

سرازیر بشه.

سلامتی مهمون دائمی محفل 

خانواده تون بشه.

امیدوارم 

ساز دنیا کوکه خواسته های

قلبی شما بشه.

الهی آمین...

@مرمری1372 ......................سلام صبح بخیر................... امروزتان مملو از شادی ومهر.......................

آرزو میکنم

لبخند مهمون لبهاتون بشه.

سرازیر بشه.

سلامتی مهمون دائمی محفل 

خانواده تون بشه.

امیدوارم 

ساز دنیا کوکه خواسته های

قلبی شما بشه.

الهی آمین...

@دوازدهم  @صنم_7 ..............صبح بخیر ......................امروزتان مملو از شادی ومهر.........................

آرزو میکنم

لبخند مهمون لبهاتون بشه.

سرازیر بشه.

سلامتی مهمون دائمی محفل 

خانواده تون بشه.

امیدوارم 

ساز دنیا کوکه خواسته های

قلبی شما بشه.

الهی آمین...

@اگه_گفتی_من_کیم؟؟؟   .................سلام صبح بخیر........................امروزتان مملو از ...

وای سلام مرسی عزیزدلم منم از خدا میخوام همیشه تنت سلامت لبت پر خنده و دلت شاد باشه و پیش خانواده عزیزت شاد و سلامت زندگی کنید خیلی خوشحال شدم تگم کردی کلی انرژی مثبت گرفتم اول صبحی 😍😍😍

@دوازدهم     @صنم_7   ..............صبح بخیر ......................امروزتان مملو ...

سلام گلم.ممنونم.لطف داری.هم چنین

ان شاءالله برای همه اتفاقای خوب بیفته

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

@آناتا ......................سلام صبح بخیر..................امروزتان مملو از شادی ومهر..........................

آرزو میکنم

لبخند مهمون لبهاتون بشه.

سرازیر بشه.

سلامتی مهمون دائمی محفل 

خانواده تون بشه.

امیدوارم 

ساز دنیا کوکه خواسته های

قلبی شما بشه.

الهی آمین...

@عسلتنها  @__بریتنی__ .......................سلام صبح بخیر...................امروزتان مملو از عشق ومحبت.......................

امیدوارم خداوند 

برای امروزتون سبد سبد 

اتفاقهای خوب و خوش رقم بزنه

روز و روزگارتون خوش 

و دلتون از 

شادی لبریز باشه

@شکلاتییییییییییییییی ....................سلام صبح بخیر.................امروزتان مملو از شادی ومهر.........................

“عشق و محبت” ردپای خدا در زندگیست

امیدوارم زندگیت پر از ردپای خدا باشد . . ..

من یبار رفتم ابدار خونه ی مدرسه مون  رژلب بزنم دیگه اومدم بیرون دبیر ریاضی و فیزیکمون از دفتر ا ...

رژ لب سر کلاس؟

تو دهه شصتی نیست چون اون زمان کسی جرات اینکارا رو نداشت در واقع به مغزش خطور نمیکرد😂😂😂

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

@مدیسا1365 ..........سلام صبح بخیر..................امروزتان مملو از شادی ومهر..................

آرزو میکنم

لبخند مهمون لبهاتون بشه.

سرازیر بشه.

سلامتی مهمون دائمی محفل 

خانواده تون بشه.

امیدوارم 

ساز دنیا کوکه خواسته های

قلبی شما بشه.

الهی آمین...

2825
2823
2791
2779
2792