2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6327 بازدید | 161 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشین چجوری تایپیکو به روز میکنید؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
وای خدا استاتر عزیز نباید همون کشمشم میبردی دیگ از این ب بعد همونم نبر کوفت بخورن بیشعورا ب شوهرت هم ...

از این میترسم شوهرم بگه نصفه گردو رو ببر از حرصش بگه 

پریکوچولو سابقم،
نههههه گردو و کشمش رو باهم میخورن مثلا یک چهارم گردو با یدونه کشمش‌باهم بذاری دهنت

Beram emtehan konam bebinam chijuri mishe , mc eshgham rahnamaii kardi 

خدايا ممنونم بخاطره معجزه اي كه برام اتفاق افتاد 🙏🙏🙏♥️♥️♥️

نباید کشمش بدی اشتباه کردی 

ما باغ گردو داریم و کندو عسلم داریم همیشه هم گردو هم عسل به مادر شوهرم میدادم اصلا تشکر بلد نبودند جبرانم بلد نبودن الان 4 ساله کوفتم بهشون نمیدم ول کن بابا حوصله داری

البته کاره هرسالمه هفت ساله عرسشونم رب و شیره انگور و کشمش مجانی میدم بهشون،خاک توسرم حیف زجمت های م ...

وای 

واقعا حیف اون همه زحمت ک مامانت میکشه

میدونی چطوری درست میشن؟؟؟؟

Beram emtehan konam bebinam chijuri mishe , mc eshgham rahnamaii kardi 

برو نوش جان

خواهش میکنم عزیزم🥰

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم