2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6327 بازدید | 161 پست
منم یه بار کیک درست کردم بردم حتی نگف دستت درد نکنه زحمت کشیدی فقط گف توش تخم مرغم داره گفتم آره چطو ...

عادت دارن ب عروس ک میرسه چ*س کن میزنن ب برق

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه تمیدم،میدونی چیه ما حتی نوشابه و تن ماهی و اینجور چیزا رو هم قایمکی میآریم

مثل مایین عزیزم ما هم اگه ببینه واسمون شر میشه 

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

همه تایپک هاتو خوندم خیلی ناراحت شدم چرا این همه رو میدی آخه؟؟؟ به رین دهنشون بابا 

البته باید شوهرتم پشتت باشه

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 

دیکه کشمشم نمیبری

مامانه منم سهم‌پدری بهش باغ دادن دوتا درخت گردو داره

فقط دو کیلو بهش گردو دادن داییم اینا

خواهر شوهرم میگفت گردوهارو چیکار کردین

گفتم والاا دو کیلو گردو بهش دادن نفذی پنج تا گردومامانم بهم داده که دلم نیومد خودمم بخورم به دخترم شکوندم دادم