2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6327 بازدید | 161 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه متاسفانه لال تشریف دارم

عزیزم جای اینکه اینجوری بریزی تو خودت و اذیت کنی خودتو 

خیلی قشنگ با شوهرت حرف بزن.. 

که بدونه اگه یه وقت تو هم در جوابشون حرفی زدی ، دفاع از خودت بوده.. 

ولی خب سیاست داشته باش.. همیشه حرفتو بزن ولی با احترام و خنده.. اینجوری بیشتر میسوزونه 

تو بهشتی از جهنم بسآز ..

وای عزیزم چقد پرتوقع ینی چی گردو کجاس😒

اصلا رو نده بهشون به شوهرتم بگو بگو این همه زحمت کشیدم اخرشم این شد بگو چقدم ناراحت شدی

از فردا هم هرچی خریدی قشنگ ببر برا خودتون تعریفشم ببر واسه اونا😌

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...
عزیزم جای اینکه اینجوری بریزی تو خودت و اذیت کنی خودتو  خیلی قشنگ با شوهرت حرف بزن..  که ...

نمیدونم پرا زبونم پیش اونا بسته است اصلا نمیتونم حرفی بزنم اره به شوهرم میگم 

پریکوچولو سابقم،

اسی من جای تو بودم وقتی گفت با گردو میخورن میگفتم نداریم پس این کشمشام به دردتون نمیخوره و در کمال پررویی متقابل کشمشهارو برمیگردوندم.

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
Yani chijuri ba nun panir?

نههههه

گردو و کشمش رو باهم میخورن

مثلا یک چهارم گردو با یدونه کشمش‌باهم بذاری دهنت

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم