2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6327 بازدید | 161 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بگو و دیگه هم نبر

من برای مادرشوهرم اینا داشتم کیک میپختم بعد مادرشوهرم اومد گفت چی داری درست میکنی گفتم کیک برای شما گفت چراااااااا 

منم گفتم همینجوری بعد چیزی نگفت،دادم شوهرم برد خونشون و بعد ک اومد خونم ب روی خودش نیاورد ک تشکر کنه منم پشت دستمو داغ کردم ک دیگه نونم ندم بهشون چ برسه کیک😒😒😒

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

من ک بیست کیلو گردو خریدم...ی دونشم به خانوادش ندادم...بحث شکم نیس...بخاطر قدرنشناسیشونه....میخام نخورن

والا 

شمام اشتباه کردی...این همه کشمش بهشون دادی.....حیف

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
Mage kishmisho ba gerdu mikhoran ?

اره لعنتی خیلی خوشمزه میشه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

اگه طرف توهس بگو بهش وگرنه نگو ک باید گردوها بدی ببره..ضمنا وقتی نمک نشناس هستن نباید کشمش میبردی .دیگم اصلا فکرشم نکن گردوهم نده پرروشون کردی عزیزم ...البته شرایط مالی شون رو هم بسنج

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.