2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6327 بازدید | 161 پست

عزیزم اینکه دست بده داری خیلی خوبه ولی به کسی بده که اولا محتاجه دوما اگه هم تعارفی بودی باید کمتر میدادی مثلا در حد یک یا دو وعده من خودم از قوم شوهر خیری ندیدم فکر کنم چون همیشه تعارف کردی اونا فکر میکنن وظیفته

تنهای تنهای تنها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینکه دست بده داری خیلی خوبه ولی به کسی بده که اولا محتاجه دوما اگه هم تعارفی بودی باید کمتر م ...

والاه سال اول سفارش دادن گفتن پولشو میدیم ساله اول نگرفتیم ساله دوم گفتن کشمش و شیره به عهده شماست

پریکوچولو سابقم،
با کشمش ها بابام خونه ساخته با پولشون میخاد بیچاره رادیات بخره اه حیف بخاطر من تباه شد

عزت نفستو حفظ کن مادر شوهر من به خانوادم کم احترامی میکرد مامان منم محل نزاشت همچین اخلاقش درست شد به پر و پاش میپیچید .این جماعت رو رو بدی میگن حتما لطف کردیم دخترشون رو گرفتیم دیگه بحشون هیچی نده 

عزت نفستو حفظ کن مادر شوهر من به خانوادم کم احترامی میکرد مامان منم محل نزاشت همچین اخلاقش درست شد ب ...

ازاول عزت نفسمو خودم اوردم پایین عقل الانم بود کاش 

پریکوچولو سابقم،
اه متاسفانه لال تشریف دارم

یه مدت برای خواهرم و همه بچه هاش روز تولدشون کیک تولد و شام میپختم و دور هم میخوردیم تازه بقیه کیک رو هم میبردن و ظرفها هم میموند تا نصف شب مجبور بودم بشورم و خونه رو تمیز کنم تا اینکه یک سال به خودم گفتم امسال نمیپزم ببینم اونا چیکار میکنن.باور میکنی خواهرم رفته بود برای خودش کیک تولد خریده بود و خونه خودشون جشن تولد گرفته بود بدون اینکه به من بگه و عکسش رو گذاشته بود تویه وات ساپ. من که دیدم آتیش گرفتم بهش گفتم من خودم آشپزم مرده کیک نیستم اما نباید احترامم رو نگه میداشتی؟ از اون سال دیگه براشون کاری انجام ندادم و اون مجبور بود برای مراسم بره خودش کیک بخره و کلی هزینه کنه آخرشم خودش اومد معذرت خواهی کرد ولی دیگه فایده نداره. شما هم دیگه خودت رو به زحمت ننداز