2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم؟

6327 بازدید | 161 پست

پدر من یه باغ انگور داره گه کشمش کردیم دیروز جمع کردیم کشمش هامونو پنج کیلو هم بابام داد به من بدم به مادرشوهرم ،امروز از ساعت هفت پل شدم تمیزشون کردم ظهر رفتم بالا بدم از در که وارد شدم خواهر شوهرم دراز کش نه سلام داذ بهم دخترمم سلام ذاذ سرشو تکون داد بعد من کشمش هارو دادم خواهر شوهرم برگشت گفت اینا رو با گردو میخورن اینجوری چطور بخوریم گردوشم بیار مادرشوهرمم گفت پری گردو کو پس گفتم که گردو نداریم فقط کشمش داریم چندروز پیش فقط دوکیلو برا دخترم گردو خریدیم ایناهم دیدن گفت اونروز خریدین ،منم هیچی الکی گفتم الان غذام میسوزه اومدم خونه،ار این ناراحتم حتی یه تشکر نکردن وانتظار دارن اون دوکیلو گردو رو بدیم به اونا شما باشید میدید مگه ؟والاه هنوز نتونستیم پولشو بدیم این ماه میدیم نمیدونم به شوهرم بگم یانه

پریکوچولو سابقم،

چه پروووووووووو

میگفتی گرده برو از سرقبر عمت بردار احمق

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بگووووو ولی اروم طوری که از جریان خبر داشته باشه.مامانه منم عیدی و کادو میورد واسم مادرشوهرم میومد میگفت کو چی اورده بعد یه دستت دردنکنه خشک و خالی نمیگفت

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹