2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت بچه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 69 پست

خب خودت بچگانه رفتار میکنی

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

شوهرت به این خوبی عزیزم ناراحتی نداره

اون دوست داره لوست کنه. ولت می‌کرد میگفت به من ربطی نداره خوب بود 

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بالای بیست برسی دیگه برات مهم نیست این جیزای که الان مهمه برات 

چی بگم

مهم اونیه که بهم گفتهههههه

اگه هرکی میگف زیاد مهم نبود برام

حالا مثلا چن ماه دیگه چ اتفاقی میفتع؟

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

اخه خیلی حرص درار شده رفتاراش همیشه میگه تو خیلی کو چولی الان فک میکنم یه جورای داره منو تربیت میکنه

خوب اینطور فکر میکنی رو رفتار و حرکات خودت دقت کن بچگونه رفتار نکن که این حس به اون‌انتقال بدی 

اره الان باز سر زبون افتاده دارم خوب میشم نازنینم میگذره دیگه یکم ب شرایط دارم کنار میام قدر خود ...

خيللي خوبه 

مشخصه پس تصميمتو گرفتي❤️❤️

موفق و سلامتي باشي عزيزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چه مزخرف مومو میاد اینطرف گوشی بخورتت ؟ 😐

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
من اینقد دیر میرم واتس،اینستا،تل اگه مومو پیام بده خودش خسته میشه پیام پاک میکنه،میزنه به چاک😐

😄

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

داره شوخی میکنه، اتفاقا من خیلی دوست دارم شوهر زنش بچه قرص کنه، بچه با حالت بد نه ها، بچه به حالت حمایتی، ولی خوب سن و سالمون از بچه بودن گذشته، ضمنا داره سر به سرت میزاره، جنبه ات تو همه چیز ببر بالا، هم ترس هم شوخی ،واقعا حس میکنم یکم بچه ای که همچین چیزی به دل گرفتی و تاپیک زدی

خيللي خوبه  مشخصه پس تصميمتو گرفتي❤️❤️ موفق و سلامتي باشي عزيزم

ارع

فدات شم

همچنین

انشالله همیشه شاد باشی و به هرچی میخوای برسی

راستی اون تاپیک کتابتو من خوندم یکمشو خیلی خوب بود مرسی نازی  

ذخیره اش کردم

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///