بچه ها بیاین من اعصابم خورده...دیشب از وقتی این مطالبو درمورد بازی مومو خوندم اصلا یه استرس عجیبی گرفتم تا صبح پلک روهم نذاشتم و میترسیدم و سفت بازو شوهرم و تا صبح گرفتم تا تقریبا موقعه اذان صبح خوابیدم و ساعت 7.5 که شوهرم رفت سرکار باز بیدارشدم و نخوابیدم نمیدونم چرا اینقدر میترسیدم...الان که همسرم ازسرکار برگشته اومدش گفت چرا اینقدر دیشب ترسیدی چت بوده منم گفتم به خاطر این بازی مومو اولش یه ساعت بهم خندید بعدشم گفت نی نی کوچولو اصلا دیشب نخوابیدی بیا پیشت وایسم بخواب و میخوای بذارمت رو پام تکونت بدم تابخوابی. ...منم الان خوابم نمیومد نخوابیدم درضمن اینو بگم که اصلا الان نمیترسم فقط دیشب بود که یکم استرس داشتم.شوهرم همش اصرار کرد که بیا بخواب مریض میشی و برا بچه بده و منم گفتم نمی خوابم قهر کرد رفت دراز کشیده رو مبل بعدشم خواستم برم دسشویی پشت در دسشویی وایساده میگم چرا وایسادی میگه وایسادم که نترسی...واقعا از این رفتاراش ناراحت شدم همش فک میکنه من بچه ام...
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بنظرم شوهرت فقط شوخی کرده اومده پشت دسشویی هم ینی نترسی دوست داره ک اومده وگرنه میگفتی بیا هم مسخره میکرد.
ولی درکت میکنم تو 1 شب من چند شبانه روز حدودا 3 ماه پیش تو نی نی سایت در مورد عروسک ای لولیتا خوندم کنجکاوی کردم تو نت سرچ کردم چن شبانه روز بی خواب و ترسو شدم بیشترم بجا ترس یه حس ترحم بود فکرمو درگیر کرده بود شوهر منم دعوام کرد چرا سرچ کردم
درسته که اصلا نباید این اخبار مزخرفو جدی گرفت و جایی برای ترس نیست، اما برخورد همسرتم قشنگ نبوده به نظرم. میتونست برات توضیح بده و با حرف زدن آرومت کنه نه با تحقیر!
فاصله سنیتون زیاده؟
در مورد این حرفا هم بهت بگم همش شایعهست. قرص تو کیک یادت رفته؟ چه همه با جدیت میگفتن هست؟ اصلا ذهنتو درگیر نکن...اینا برای منحرف کردن ذهن مردمه. یه عالمه اکانت فیکم درست میکنن که بگن اااره واقعیه!
اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمیدونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا... راستش چون بلد نیستم با اندیشههای تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه