2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت بچه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 69 پست

من هم دیشب تا صبح نخابیدم

همش بازوی شوهرم سفت میگیرم

عصر که بیاد گیس گیس کشیه😕

خدا لعنت کن کس هایی که الکی جو میدن.

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

کلا یکی به کسی بگه بچه خیلی بده

مثلا من19 سالمه

با یه 12 ساله یکی میدوننم

چرا؟

چون بالا 20 نیستم  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عقشمممممم     خوبی؟ منم یکم از چهرش ترسیدم اولش ولی انقدری فیلم ترسناک دیدم برام ع ...

سلام عزيزم خوبم شما خوبي؟❤️بهتر شدي؟

اين مومو چندماهه كه هستش و عكسشم بود الان چندروزه باز پررنگ شده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم بودم باهات میومدم نترسی ،واسه خاطر اون عکسه ترس برت داشته؟؟؟؟؟؟ 

والا من خونه اول صبح روشن بود باز بلند شدم لامپ روشن کردم.

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

بنظرم شوهرت فقط شوخی کرده اومده پشت دسشویی هم ینی نترسی دوست داره ک اومده وگرنه میگفتی بیا هم مسخره می‌کرد. 

ولی درکت میکنم تو 1 شب من چند شبانه روز حدودا 3 ماه پیش تو نی نی سایت در مورد عروسک ای لولیتا خوندم کنجکاوی کردم تو نت سرچ کردم چن شبانه روز بی خواب و ترسو شدم بیشترم بجا ترس یه حس ترحم بود فکرمو درگیر کرده بود شوهر منم دعوام کرد چرا سرچ کردم

بالاخره ی روز  منم میرسه

درسته که اصلا نباید این اخبار مزخرفو جدی گرفت و جایی برای ترس نیست، اما برخورد همسرتم قشنگ نبوده به نظرم. میتونست برات توضیح بده و با حرف زدن آرومت کنه نه با تحقیر!

فاصله سنی‌تون زیاده؟

در مورد این حرفا هم بهت بگم همش شایعه‌ست. قرص تو کیک یادت رفته؟ چه همه با جدیت میگفتن هست؟ اصلا ذهنتو درگیر نکن...اینا برای منحرف کردن ذهن مردمه. یه عالمه اکانت فیکم درست میکنن که بگن اااره واقعیه!

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜

منم بهم همينطور گفته شده البته با يه لحن ديگه

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه
سلام عزيزم خوبم شما خوبي؟❤️بهتر شدي؟ اين مومو چندماهه كه هستش و عكسشم بود الان چندروزه باز پررنگ شد ...

اره الان باز سر زبون افتاده

دارم خوب میشم نازنینم

میگذره دیگه

یکم ب شرایط دارم کنار میام

قدر خودمو میدونم

فک کنم داره جواب میده

توکل ب خدا

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///