2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت بچه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 69 پست

خب شوخی کرده بخاطر چه چیزایی ناراحت میشید

ما بچه نمیخوایم شوهرم بعضی وقتا میگه تو خودت نی نی منی اصلا هم ناراحت نمیشم

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارع فدات شم همچنین انشالله همیشه شاد باشی و به هرچی میخوای برسی راستی اون تاپیک کتابتو من خوندم ...

🌹❤️🌹مررسي عزيزدلم

عه به دردت خورد؟😍خدارشكر حالا چندوقت ديگه بازم تاپيك كتاب ميزنم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نمیدونم الکی دیشب نگران بودم.من 17سال وهشت ماهمه  ایشون 26سالشونه

خب همون اختلاف سنی‌تونه که آزاردهنده‌ست...حس قیم‌مآبانه داره نسبت بهت... ترست با توجه به سنت طبیعیه...بعد نوشتی بچه! بارداری تو این سن؟🙄

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
خب شوخی کرده بخاطر چه چیزایی ناراحت میشید ما بچه نمیخوایم شوهرم بعضی وقتا میگه تو خودت نی نی منی اص ...

اخه کلا همیشه هر وقت درمورد یه چیزی نظر میدم میگه تو فعلا خیلی کوچولویی حس میکنم داره منو تربیت میکنه

بنظرم شوهرت فقط شوخی کرده اومده پشت دسشویی هم ینی نترسی دوست داره ک اومده وگرنه میگفتی بیا هم مسخره ...

وای منم این عروسکو دیدم یه دوسه هفته حالم بد بود اصلا هی خودم میزاشتم جاش یا خدا خیلی وحشتناکه خدایا ششششششششششششکررررررررررررتتتتتتتتت

🌹❤️🌹مررسي عزيزدلم عه به دردت خورد؟😍خدارشكر حالا چندوقت ديگه بازم تاپيك كتاب ميزنم

ارع تاپیک خوبی بود

منم در ب در دنبال کتاب خوب بودم

حالا حتما یه سر باید بزنم کتابفروشی 

مرسی گلی تاپیک خوب میزنی خدا خیرت بده

فعلا  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ارع تاپیک خوبی بود منم در ب در دنبال کتاب خوب بودم حالا حتما یه سر باید بزنم کتابفروشی  مرسی ...

🌹❤️🌹

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اخه کلا همیشه هر وقت درمورد یه چیزی نظر میدم میگه تو فعلا خیلی کوچولویی حس میکنم داره منو تربیت میکن ...

نه عزیزم جدی نگیر شوخی میکنه باهات حالا مگه تو بخاطر این حرفش تو تصمیمات مردد میشی؟؟؟

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
وای منم این عروسکو دیدم یه دوسه هفته حالم بد بود اصلا هی خودم میزاشتم جاش یا خدا خیلی وحشتناکه خدایا ...

آره من تازه ی سخنرانی ک یکی از مداحی ایرانی هم کرده بود دیدم راجعون گفته بود دیگه فهمیدم حقیقته اصلا یجوری شدم آره حس بدی ب آدم دست میده هم نوعشو اونجورکنن😭

بالاخره ی روز  منم میرسه