2777
2789
عنوان

دستام سنگین شده حالم

67 بازدید | 12 پست

دستام ی حالت خوابی داره چند ساعتها حالم بده از گریه 

حالت تهوع و سرگیجه دارم 

میشه دعا کنید لطفا ای کاش همین الان ک دارم اینو می‌نویسم قلبم وایسه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا نمیری بیمارستان

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

زنگ بزن اورژانس زودتر

خوب میشم ولی ای کاش زود تر بمیرم دیگه صبری برام نمونده حالم از درون بده وگرنه نمی‌دونم چرا دستام سنگین شده

اصن گریه ام بند نمیاد

خوب میشم ولی ای کاش زود تر بمیرم دیگه صبری برام نمونده حالم از درون بده وگرنه نمی‌دونم چرا دستام سنگ ...

حالت بهتر شد پاشو دو رکعت نماز بخون.

بخدا توکل کن.

خواستی این متن بخون کانالش مربوط به ظهور

رفیق من ، برادر من ، خواهر من ،
درکتون میکنم تو چه حال هوا و فکرایی هستید ولی بقران قسم تهش هیچی نیست ته هر تفکری که دارید هیچی نیست هیچ لذت موندگاری نیس ، همه چیز خلاصه میشه تو خدا و امام زمان
تمام لذت و عشق و ارامش و اسایشی که میخواید تو ارتباط با خدا و امام زمان و ائمه پیدا میکنید به پیر به پیغمبر تمام لذتای دنیا رو بریزن جلوتون نهایت چندساعت حال میده بعدش تکراری بی معنی میشه ولی عشق بازی با خدا کاری میکنه تویی که الان ۸ صب به زور بیدار میشی ساعت ۳ نصفه شب بلندشی نماز بخونی بعد اینقدر بهت حال میده اینقدر هوای دل و قلبتو داره خدا ، که نمیگنجه برات با هیچی قابل قیاس نیست

✅ برای ظهور دنبال کنید ➖➖👇👇
@baraye_zohor

حالت بهتر شد پاشو دو رکعت نماز بخون.بخدا توکل کن.خواستی این متن بخون کانالش مربوط به ظهوررفیق من ، ب ...

اما الان بزرگترین آرزوم اینه فقط دعا کن شماها دلتون پاکه تو رو خدا دعا کنید زود تر بمیرم