2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم کابوس باور نکردنی

| مشاهده متن کامل بحث + 7438 بازدید | 138 پست
 الان زندگیت بهتر شده عزیزم ... دیگه با اون زن رابطه نداره..؟

نه دیگه تموم شد وقتی شوهرم دید چقد حالم خرابه و زندگیمون رفته رو هوا. به خودش آمد و اون زن رو هم پیش خانوادش رسوا کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تاپیکش هست تو پربازدید ببین

خوبه پس 

هی ما دیروز میگفتیم دروغه میگفتن نه قضاوت نکنین 

خدارو شکر که فهمیدن دروغگو بود

⚡️‎به آينده ات وفادار باش ، نه به گذشته ات ⚡️ ️ 
واقعا فک میکنم سنت‌کمه چون همه میدونن هیچکس رو نباید با شوهرت آشنا کنی به هیچ زنی نباید اعتماد کنی

نه سنم کم نیست فقط خیلی خرم خیلی سادم فکر نکردم شوهرم اینجوری دورم بزنه. خیلی وقتا میگم ببین تقدیرم بود یا تقصیرم

نه سنم کم نیست فقط خیلی خرم خیلی سادم فکر نکردم شوهرم اینجوری دورم بزنه. خیلی وقتا میگم ببین تقدیرم ...

حتی من ساده آمدم گفتم دلش میخواد شوهر کنه اما شرایطشو نداره

واقعا فک میکنم سنت‌کمه چون همه میدونن هیچکس رو نباید با شوهرت آشنا کنی به هیچ زنی نباید اعتماد کنی

پس چرا من رو دست خوردم اینم از سیاستهای کثیف شوهرم بود اینکه طوری وانمود میکنه که من میگم جز من با کسی نمیره

غذاهای تازه عروس همشو از نت برداشته بود

واقعا؟؟؟ چجوری فهمیدبن؟؟ خودش چی گفت

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
نه سنم کم نیست فقط خیلی خرم خیلی سادم فکر نکردم شوهرم اینجوری دورم بزنه. خیلی وقتا میگم ببین تقدیرم ...

خودتو سرزنش نکن آدمی که ذاتش کثیفه شما هر سیاست و ترفندی هم بکار ببری دنبال کثیف کاریه