2777
2789

اول  عکس نسخه رو بفرس من خیالم راحت شه فردا برم بخرم😂😂

بعدش اینکه کنار اون محلول، تونر پن شوینده صورت یا هر دارویی دیگه ای هم استفاده میکردی ؟؟؟اگه آره چی بود ؟؟

جوشا که از بین میرن  با این محلول جاشون میمونه؟؟

و اینکه هزینه محلولش چقدره 

خیلیییی ممنون میشم اگه پاسخ بدی خانومی😙😍

💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓

😄😄😄😄من نبوم خداییشـ.ببین هم جوشتومیبره ام جا جوش

هیچ چیزدیگ این نزدم جز این صب میزدم شب میزنم تا فردا صب صب میشورم تا عصر میزنم میمونه

درکل کلا روصورتمه.

پولش بستگی ب خودت داره

پایینش پونزده تومنه میگی تا ی خطی میریزه میده 

پر پر کنه اونو

میشه۴۸.

الان دفترچم همرام نیس ودیو داده بودم رفیقم ازاون شاتمیگیرم میفرسم

ب پزشک نشون بدی میدونه درجا ماها وارد نیسیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😄😄😄😄من نبوم خداییشـ.ببین هم جوشتومیبره ام جا جوش هیچ چیزدیگ این نزدم جز این صب میزدم شب میزنم ت ...

وااای به موقع ج دادی خدا خدا میکردم زود ان شی😀😀😀قربونت بشم کههههه😍😘خیلیییی لطف کردی نفس فدات بشم من😙😙

@وفا99    

چی شدهههه بود؟

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
هیچی یه فرمول رو ازش میخواستم😂😂

😂😂

ها

ن اون ک گفت تاپیک تعطیل شد نترس و فلان

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
خاهش جانم😘

عزیزم یه تشکر ویژههه بهت بدهکارم😀😀یه هفته و چند روزه دارم از اکن محلول میزنم همهههه جوشام رفتههه🙈🙈خدا خیرت بده انشالله هر چی که از خدا میخوای بهت بده عزیزم😙😙