2777
2789
عنوان

شوهرای شماام دستاشون پینه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 86 پست

قبلا شغلش سختیه کار زیاد داشت همیشه زخم و زیلی بود ولی الان شغلش و عوض کرده نداره.الهی من بمیرم چه زن اشغالی بوده شوهره جون میکنده این‌کثافت کاری 

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهام بگین شده تاحالا  دلتون واسه شوهرتون بسوزه

آره وقتی ضرب المثلا رو نمی‌فهمه و میگه ینی چی 

خیلی دلم براش میسوزه حتی ساده تریناشم نشنیده و واسم عجیبه

درد آنجایی عمیق است ک ب حاشا برسد
همیشه از بدی شوهرامون گفتیم تو این سایت بیایین دردو دل کنیم واقعا یه وقتایی مردام مظلوم واقع میشن شو ...

دوست پسر من که خیلی کار نکرده و دستاشم پینه نداره والا من خجالت میکشم واسه من خرج کنه ، چون خودم میرم سرکار میفهمم هم بابامو هم ایشون که قراره همسر ایندم شه ،وضعیت خیلی تلخ و ناگواره فقط امیدوارم کسی شرمنده خانوادش نشه 

😢😢😢

دردناکه

پدر من هم از اون مردهایی بود که دستش پینه داشت

بمیرم الهی براش

آخرش مادرم و درکنار مرد دیگه‌ای دستگیر شده دید

جرمش چیزی نبود جز رابطه نامشروع

الان ۱۲ساله که درکنارما نیست بخاطر سکته قلبی در ۳۴سالگی بخاطر خیانت

ولی هنوز عاشقانه دوستش دارم و از خیانت بیزززاااارررم

💜لطفاََ نفری یه صلوات واسه سلامتی خانواده‌م و نی نی‌م بفرستید💜                                      مرسی خوشگلا💋                                                                               از خدا ممنونم که هرچیزی رو آرزو کردم بهم بخشید🙏 خدایا شکرت                                                 ❤️ مامانِ یه توت فرنگی و یه آلبالوی تودلی🍓 🍒                                         پسرای قشــنگم👼🏻مرسی که به زندگیمون اومدین و زندگیمونو شیرین‌تر کردین...😍👶🏻
شماهام بگین شده تاحالا  دلتون واسه شوهرتون بسوزه

اره بعضی موقعها مثلا شوهرمن خیلی مهمون نوازه وقتی کسی میاد خونمون مثل پروانه دورشون میچرخه ولی وقتی خونه کسی میریم که بی احترامی ببینم دلم براش میسوزه

من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑