2777
2789
عنوان

شوهرای شماام دستاشون پینه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نفهمیدم زنه با شوهره ریخته روهم یا شوهری که پینه داشته با یکی دیگه ریخته روهم

خوابت میاد عزیزم؟🤓

من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑

پماد گلیسورید یه مرطوب کننده خیلی قویه 

بخر واسش شبا موقه خواب بزن به دستاش

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
شماهام بگین شده تاحالا  دلتون واسه شوهرتون بسوزه

خییلی زیااد

مخصوصا صبح های سردی که ساعت ۵ونیم صبح می ره سرکار و من تو رختخواب گرم و نرم فسقلیامو بغل کردم.یا وقتایی که بچه هام نصفه شبی حالشون بد میشه میره داروخونه تا دارو بگیره 

دلم خییلی براش می سوزه 

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
آره وقتی ضرب المثلا رو نمی‌فهمه و میگه ینی چی  خیلی دلم براش میسوزه حتی ساده تریناشم نشنیده و ...

اره والا ای گل گفتی شوهر من لیسانس دارها یه وقتایی یه سوالایی میپرسه عینه پسر بچه ها 

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
همیشه...من دلم واسه مردا بیشتر میسوزه...دلیلشم خیلی زیاده، بخوام همشو بگم باید تا صبح بنویسم

دقیقا ،همیشه از خشونت علیه زنا گفتن ،ولی هیچکس از خشونت علیه مردا نگفت، چرا باید اینقدر کار کنن اخه 

من نفهمیدم زنه با شوهره ریخته روهم یا شوهری که پینه داشته با یکی دیگه ریخته روهم

چیز مهمی نیست زیاد خودتو اذیت نکن 

برو بگیر بخواب

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
😢😢😢 دردناکه پدر من هم از اون مردهایی بود که دستش پینه داشت بمیرم الهی براش آخرش مادرم و درکنا ...

وای خواهش میکنم بگو  دروغ میگی  طفلکی پدرت میدونی ما زنا میتونیم  دادو هوار کنیم جیغ بکشیم گریهه کنیم قبول دارم مرد عوضی زیاده بی نهایت میشناسم مرد اشغال ولی بعضی مردام از نجابتشون یا هر چیز  دیگه ای که اسمسو بذاریم نمیتونن حرف  بزنن و فقط اب میشن خدا بیامرزه پدرتو

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
دقیقا ،همیشه از خشونت علیه زنا گفتن ،ولی هیچکس از خشونت علیه مردا نگفت، چرا باید اینقدر کار کنن اخه& ...

😭داره گریه‌م میگیره.. با یادآوری اتفاقاتی که واسه مردای اطرافم افتاد، یا خیلی از مردای ایران که خبر گرفتاریشون پخش میشه و به گوشمون میرسه ...امشب واسه یکیشون زار زدم، نمیتونم اسمشو بگم شاید تعلیق شم... ولی خیلی دلم پره

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋

شوهر منم نصابه سنگه، دستاش همیشه زخمو زیلیه و پینه داره. من که عاشق دستاشم و هرشب دستاشو میبوسم. الهی دورش بگردم که تو این روزگار سخت انقدر واسه ما زحمت میکشه. 

خدا سایه همه مردای زحمت کشو بالا سر خانواده شون نگه داره و بهشون سلامتی و عزت بده الهی

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
😭😭 قلبم گرفت 

هنوز که هنوزه وقتی مادری میره بیرون و بچشو خونه کسی میزاره اگر اونجا باشم میگم برمیگردی دیگه نه؟؟؟عجیب نگام میکنن

نمیدونن روزی مادرمم منو خاهر ۲ساله‌م رو خونه تنها گذاشت داشتم سرمشق های درس فردامو مینوشتم گفت میرم.پیاز.بخرم میام

ولی نیومد

با معشوقه‌ش دررفت

💜لطفاََ نفری یه صلوات واسه سلامتی خانواده‌م و نی نی‌م بفرستید💜                                      مرسی خوشگلا💋                                                                               از خدا ممنونم که هرچیزی رو آرزو کردم بهم بخشید🙏 خدایا شکرت                                                 ❤️ مامانِ یه توت فرنگی و یه آلبالوی تودلی🍓 🍒                                         پسرای قشــنگم👼🏻مرسی که به زندگیمون اومدین و زندگیمونو شیرین‌تر کردین...😍👶🏻