2777
2789
عنوان

شوهرای شماام دستاشون پینه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 86 پست
پینه ک نه ولی خوب کار میکنه دیگ قفسه تمیز میکنه میبره دستشو ، جنس و میوه اینا میره میاره دستاش خراب ...

اخی عزیزم شوهر منم دستاش خشکه  یعنی شب تا صبحم تو روغن بخوابونیش بازم خشکه

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
بگردم    

😢😢😢

💜لطفاََ نفری یه صلوات واسه سلامتی خانواده‌م و نی نی‌م بفرستید💜                                      مرسی خوشگلا💋                                                                               از خدا ممنونم که هرچیزی رو آرزو کردم بهم بخشید🙏 خدایا شکرت                                                 ❤️ مامانِ یه توت فرنگی و یه آلبالوی تودلی🍓 🍒                                         پسرای قشــنگم👼🏻مرسی که به زندگیمون اومدین و زندگیمونو شیرین‌تر کردین...😍👶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔😔😔

چی شدی؟ شوخی کردم عزیزم😍😍 زنه شوهرش بهش خیانت میکرده فهمیده اسکرین گرفته برده در خونه زن خرابه اسکرینا رو نشون شوهرش میداده شوهره از سر کار اومده بوده دستاش پینه داشته وقتی اسکرینا رو میدیده گریه میکرده

من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑
شوهر منم نصابه سنگه، دستاش همیشه زخمو زیلیه و پینه داره. من که عاشق دستاشم و هرشب دستاشو میبوسم. اله ...

الهی آمین🙏

من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑
وای خواهش میکنم بگو  دروغ میگی  طفلکی پدرت میدونی ما زنا میتونیم  دادو هوار کنیم جیغ ...

ممنونم

یادمه بابام کفشای مامانمو جلو پاش صاف.میکرد

ولی مادرم مدام درحال تیک زدن با اینو اون بود

یبارم رفت بازار برای دوست پسر اون زمانش ادکلن خرید

کادو پیچش کرد وجا داد تو کمد

بابام ناخواسته پیداش کرد روش نوشته بود روز مرد مبارک

اونم فکرکرده بود برای اون خریده

بعدش ک بابام رفت مامانم کلی منو زد و گفت تو بهش گفتی اونجا ادکلن...

گاهی.وقتا اینقد اشک میریزم قلبم به سوزش میاد

💜لطفاََ نفری یه صلوات واسه سلامتی خانواده‌م و نی نی‌م بفرستید💜                                      مرسی خوشگلا💋                                                                               از خدا ممنونم که هرچیزی رو آرزو کردم بهم بخشید🙏 خدایا شکرت                                                 ❤️ مامانِ یه توت فرنگی و یه آلبالوی تودلی🍓 🍒                                         پسرای قشــنگم👼🏻مرسی که به زندگیمون اومدین و زندگیمونو شیرین‌تر کردین...😍👶🏻
اهان مرسی ولی امشب خوابم نمیبره خدایا چیکار کنم 

تو روز خوابیدی؟

ممنونم یادمه بابام کفشای مامانمو جلو پاش صاف.میکرد ولی مادرم مدام درحال تیک زدن با اینو اون بود ی ...

الهی بگردم چقدر بابات مظلوم بوده روحش شاد 😞😞😞😞😞😞

قبول کنیم یه وقتایی ما ظلم میکنیم به مردا

😭😭😭