2777
2789

؟ 

حالا اونایی که عمل دارن قشنگ شدن هیچی با اونایی ام که طبیعی خوشگلن 

اصلا دهه ۸۰ ها همه قد بلند  دستوپای کشیده، پوست صاف سفید چشم ابرو فوق العاده قشنگ اندام و استایل که عالی 

یک عدد دهه شصتیم😔 

میرم بیرون نابود میشم اینارو میبینم خوشبحالشون واقعا چی باعث شده تو نسل جدید ژن های عالی و بی نقص منتقل بشن 

اونوقت دوره ما اینجوری نبود اصلا😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به دهه نداره فک کنم  چون من اینطور نیستم 

اره همه موصاف صورت صاف چشمای خوشگل کلا اعضای چهره خوشگل استایل عالی 

😕🤷‍♀️

از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻

شما هم متوجه شدین؟! منم با اینکه یه پسرم به این مورد یه جورایی نمی‌دونم بگم غبطه میخورم یا حسادت می‌کنم (اما خدایی حسادت نیس!☺️) ولی میگم نسل ما نسل نابوده! نسل سوخته !🥺 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.