2777
2789
عنوان

شوهرای شماام دستاشون پینه داره

693 بازدید | 86 پست

سلام خانما الان یه  تاپیک دیدم در مورد خیانت خانما یاد یه کاربری افتادم که اسمش یادم نیست رفته بود دره خونه یه خانمه که با شوهرش ریخته بودن  روهم میگفت مرده تازه از سرکار اومده بود اسکیرینارو نشونش میدادم میخوند و گریه میکرد  دستاش همه پینه  داشت  میگفت  چقدر دلم واسه مرده سوخت 

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه از بدی شوهرامون گفتیم تو این سایت بیایین دردو دل کنیم واقعا یه وقتایی مردام مظلوم واقع میشن شوهر من جونه ولی دستاش جای  پینه داره یه وقتایی خجالت میکشم ازش پول خذج کردنی

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار

وای منم دلم سوخت خدا زنشو لعنت کنه😞

من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑