2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 78 پست
کاش مادرم منو از بین میبرد.

مثل من 😔😔کاش مامانم منو سقط میکرد چیه به دنیا اوردنمون یتیم بودن یه طرف حالا بزرگ شدیم شوهر کردیم مشکلات شده ۷ برابر همیشه به مامانم میگم چرا منو به دنیا اوردی😥😥

🥀بنام خداوند رنگین کمان🥀
وای تو رو خدا...گناه دارم....چرا حمله؟! من‌یه مادرم..جنینم‌۸روز بود ایست قلبی کرده بود ...اصلا معلو ...

علائمی که بفهمی جنینت ایست قلبی کرده نداشتی

این منم🌹    اینم منم🌵     فقط بستگی داره تو کی باشی...😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌شنبه کورتاژ شدم ۲۸سالمه تابحال اینقدر خورد نشده بودم

ای وای

چطوری دلت اومد اون طفل معصومو از بین ببری

تحت هر شرایطی هم باشه باید ازش محافظت میکردی

اونکه پاره ای از وجودت بود چطور تونستی اینکارو بکنی

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
منم حامله ام متاسفانه تو شرایطی باردار شدم ک شوهرم دعوا راه انداخت خانواده شوهرم فهمیدن ،اونا خیلی پ ...

به خدا بسپر ... برادر من تو بدترین شرایط به دنیا اومده و قرار بوده سقط بشه ولی الان چشم روشنی بابامه...

تو نمیتونی جای دیگری تصمیم بگیری الانم خداتو شکر کن ک سالمی و  تو این دنیا هستی

تصمیم نبود یه ارزو محال بود که غیر ممکنه اتفاق بیفته فقط چند وقت زیاد دارم بهش فکر میکنم.

همین.

این منم🌹    اینم منم🌵     فقط بستگی داره تو کی باشی...😊
جرا؟ خودت خواستی کورتاژ بشی؟ چقد درد داشتی؟

نه...۸صبح تا۸شب بستری شدم‌۱۰تا قرص بهم دادن دفع نشد اخر بردنم اتاق عمل..

درد پریودی شدید بود...ولی ۲بار دلمو فشار دادن که دفع بشه درد داشت خیلی...اتاق عمل نه اصلا درد نداشت.

دکترم نمیخواست تهاجمی عمل کنه..میگفت خودش دفع بشه برات بهتره

یکشنبه از بیمارستان مرخص شدم

کمی درد دارم و خونریزی

منم حامله ام متاسفانه تو شرایطی باردار شدم ک شوهرم دعوا راه انداخت خانواده شوهرم فهمیدن ،اونا خیلی پ ...

واقعا خیلی شرایط سختیه

انشالله همه مشکلات حل بشه

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
به خدا بسپر ... برادر من تو بدترین شرایط به دنیا اومده و قرار بوده سقط بشه ولی الان چشم روشنی بابامه ...

فقط بخدا سپردم عزیزم از بس میترسم سرکوفت بخورم دوماهه باردارم هیچی خبر نداره از خدا میخوام همه ازش استقبال کنن تا تو این شرایط بارداری خورد وافسرده نشم

خدا از گناهی ک کردین بگذره چون مادر شما هم میتونست شمارو از بین ببره مادر منم تو بد ترین شرایط منو ا ...

کاش منو سقط میکرد و پشیمون نمیشد😭😭😭😭😭😭منو زایمان کرد و همونجوری که دکترا گفتن زیاد نموند تو سه سالکی من به خاطر نا احتی قلبیش از دنیا رفت من همیشه ازش شاکیم چرا منو سقط نکرد😔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5239661/میخوام-خاطرات-هیجده-سال-عاشقیموباهات-بنویسم?postId=160185066