2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخورم ولی باز از وسیله استفاده میکنم تا ب این جاهای باریک نکشم

امیدوارم که تو شرایط ماهایی که مجبور به سقط شدیم قرار نگیره من خودم همه رو از این کار منع میکردم .

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5239661/میخوام-خاطرات-هیجده-سال-عاشقیموباهات-بنویسم?postId=160185066

خدا از گناهی ک کردین بگذره چون مادر شما هم میتونست شمارو از بین ببره مادر منم تو بد ترین شرایط منو اورد با اینکه هیچ کس منو نمیخواست الان دنیارو ب پام‌میریزن

عزیزم خدام ب تو یه بچه خوشگل میده صبر داشته باش

خدا از دهنت بشنوه عزیزم

خیلی میخوام نی نی دار بشم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
این شاید و احتمال رو از کجا میارید... شما احتمال میدید ولی خدا به قطع دستور داده که نکشید فرزندانتو ...

خب بنظر شما این بچه های کار اینایی که گدایی میکنن نوزاد به بغل 

اون پسر یازده ساله که خودکشی کرد وهزار تادرد دیگه که تو جامعه میبینیم بدنیا اومدنشون بهتر بوده یا اگر  تو شکم مادرشون میمردن؟

این منم🌹    اینم منم🌵     فقط بستگی داره تو کی باشی...😊
خدا از گناهی ک کردین بگذره چون مادر شما هم میتونست شمارو از بین ببره مادر منم تو بد ترین شرایط منو ا ...

کاش مادرم منو از بین میبرد.

این منم🌹    اینم منم🌵     فقط بستگی داره تو کی باشی...😊
خب بنظر شما این بچه های کار اینایی که گدایی میکنن نوزاد به بغل  اون پسر یازده ساله که خودکشی ک ...

شما دارید میگید این بچه های کار بهتر بود که کشته میشدن؟

چطور برای زندگیه ادما تصمیم میگیرید؟

مشکل جایه دیگه ایه... چیز دیگه ای باید حل شه...وقتی ما بیایم سراغ این چیزا اون کسی که مقصر اصلیه بیشتر به کثافت کاریش میرسه... چرا ما همیشه دنبال کار اشتباهیم

منم حامله ام متاسفانه تو شرایطی باردار شدم ک شوهرم دعوا راه انداخت خانواده شوهرم فهمیدن ،اونا خیلی پشتمن ولی میدونم بدونم باردارم سرزنشم میکنن ک باید اول اینو ادب کنی بعد بچه بیاری الانم گذشته هنوزم ب کسی نگفتم دوماهمه چی بگم فعلا ک همه چی رو ب جون خریدم امیدوارم رفتارا باهام بد نباشه اخه اویل ازدواجمه