2777
2789
عنوان

برا سیاهی دورچشم

114 بازدید | 17 پست

ممنون میشم هرچی میدونید بگید که سیاهی دورچشمم کمترشه

ازهمه دوستان که جواب میدن سپاس گذارم😍

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عععع سلام چجوری سحر

سلااااام مرسییییی عخشم تو خوبی😍😍😍😍وای چقد خوشحال شدم

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

اول برو دکتر شاید کم خونی داری با آزمایش معلوم میشه ....

بعدش دو روز در هفته یه چای کیسه ای رو که استفاده کردی خنک شده بذار نیم‌ساعت روی چشات عالیه برای من جواب داد.

خیار حلقه ای با پوستم خوبه

برای سلامتی همه نی نی های در راه صلوات**
من یه دوره پریم لیراک استفاده کردم ۷۰ درصد سیاهی رو برد.واقعا عالی بود.من ۳سال پیش ۳۲۰ گرفتم

عزیزچی هست این؟

اول برو دکتر شاید کم خونی داری با آزمایش معلوم میشه .... بعدش دو روز در هفته یه چای کیسه ای رو که ا ...

نه ازمایش دادم خداروشکر ندارم کم خونی

سحر ساعت ده بیا تو تاپیکم می خوام شام بدم دست تنها هستم    

میام میام پذیرایی بامن😂😂

پس عالی شد

نامزدم گیر داده به سیاهی دور چشمام 😑😑😑