2777
2789
عنوان

پاهام پرانتزیه

723 بازدید | 19 پست

سلام پاهام حالت پرانتزی داره تونیک ک میپوشم حس میکنم اگر ساپورت بپوشم پاهام معلوم میشه شلوار راسته یا گشاد هم ک زیر تونیگ زشته.. چکارکنه کیا مشکل منو دارن

بهترین انتقام از روزگار شاد بودن است، آنقدر می خندم که غم از روی رود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منه خاک بر سر از تو بدترم تازه لاغرم هستم اسکلتم اصلا روم نمیشه لباس بپوشم فک کنم شلوار کردی واسم خو ...

من متوسط رو به چاقم اما بازم...

منه خاک بر سر از تو بدترم تازه لاغرم هستم اسکلتم اصلا روم نمیشه لباس بپوشم فک کنم شلوار کردی واسم خو ...

یه جا دیدم برنانه استیو 

یه دختره گفت مد شده فاصله بین پاها مشخص باشه و برای پسرها خیلی جذابه این ..میمرسید چجوری فاصله شونو زیاد کنم 

من یکم امیدوار شدم بخودم 😅

دختر ترک

دوسدارم تونیگ بپوشم با ساپورت.. اما خب پاهام زشتن..ازلحاظ صورت تعریف از خود نباشه خوشکلم اما خب پاهام....

دوسدارم تونیگ بپوشم با ساپورت.. اما خب پاهام زشتن..ازلحاظ صورت تعریف از خود نباشه خوشکلم اما خب پاها ...

ساپورت اصلا مناسب ما نیس واقعا زیبا دیده نمیشه تو‌پامون

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

اره واقعا... شلوار راسته زیر تونیک زشته ساپورت هم ک مدل پامون زشته... چی بپوووشم..گریهه

اره واقعا... شلوار راسته زیر تونیک زشته ساپورت هم ک مدل پامون زشته... چی بپوووشم..گریهه

تونیک نگیر کلا 

سارافون یا کت بلند بگیر 

کاری که من همیشه میکنم کت کوتاه هم هر وقت خریدم با شلوار دمپا پوشیدم 

کلا باید جوری بپوشیم که عیبمون مشخص نشه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

من اصلا نمیفهمیدم پاهام پرانتزیه همه چی هم میپوشیدم انقدر یچهای تو مدرسه بهم گفتن ک واقعا خودمم بهش توجه کردم فهمیدم