2789
من امضامه  اها دیدم پاییزو دوس میداری پرسیدم

اها خواهر💕تولدت شد نهایت گار میتونم تاپیک بزنم😂😂راهت دوره😛😂

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
اها خواهر💕تولدت شد نهایت گار میتونم تاپیک بزنم😂😂راهت دوره😛😂

همونم کسی نی برام بزنه والا میسی

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ادیداسم حکره بازش ک نکردی ؟ جدیدا ی لینک اومده تبلیغه برای تخفیف ک حکره حالا حواست باشه

چرا باز کردم ببینم چیه  همش انگلیسی بود بعد مسدودش  کردم 

چه چیزی رو میتونه هک کنه ؟

@شکلاااااات      بخون موضوع تاپیک رو

مرسی عزیزدلم حتما 🥺🥺🥺وای ترسیدم. خدایا خودت بهمون رحم کن 😔😔😔

ممنون که منم تگ کردی 

@جیگر69 😕😕

@هلناطلا

@mehrnushm

@negar17777  

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
سلام عشقم خوبی

سلام آجی خوبم خونه بابا بزرگم بودم ببخشید جواب ندادم. تولد دختر خالم بود ❤️😊😊😊

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

آره آجی خیلی بهترم. دارم باهاش کنار میام. جواب آزمایش خونمم گرفتم گفت سالمین و واسه کسی ناقل نیستین دیگه ماام رفتیم تولد ❤️❤️🥰🥰جای شما خالی

چیشده عشقم خدای نکرده مریض شدی

نه عزیزم دوماه خورده ای پیش کرونا گرفتم ولی الان  خوب شدم آجی مگه بهت نگفتم؟ شایدم یادم رفته. خوبم نگران نباش ❤️❤️🥰

نه عزیزم دوماه خورده ای پیش کرونا گرفتم ولی الان  خوب شدم آجی مگه بهت نگفتم؟ شایدم یادم رفته. خ ...

نمیدونستم عزیزم خداروشکر الان خوبی 😍بمونی همیشه

خودت باش😎مگه خودت چشه 
نمیدونستم عزیزم خداروشکر الان خوبی 😍بمونی همیشه

مرسی مهربونم توام همچنین🤩🤩آره خوبم شکر 

پس فکر کردم گفتم شرمنده یادم رفت 😍