2777
2789
عنوان

لطفا بیاین یه لحظه 🙏❤

122 بازدید | 19 پست

۳ماه میشه ازدرد معده رفتم دکتر گفتن درد ازاسید معده اته قرص دادن یه چندتا خوردم دیگه ادامه ندادم تااینکه ۲هفته ای میشه دردش یهو شدید شد سمت راست وچپ پشتم هی درد میکرد خوب میشد داغم میشد شکمم راه میرفتم بدترمیشد..رفتم سونوگرافی دادم همه چی نرمال بود فقط صفرام دکتر سونو گفت گل کوچولو داره لیموترش و اب وشکرگفت تا۱ماه بخور دفع بشه ..دردم خداروشکر ازقبل کمتره ..ولی نمیدونم اینارو چطوری تا۱ماه بخورم لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید انشالله همیشه سلامت باشید اینم بگم کم خونی ولاغر اندامم ولی این گل خیلی کوچیکه میخوام به خواست خدا زودتر دفعش کنم ..🙏🙏❤😢☝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید درمان رو رها کنی، مشکلات گوارشی به شدت نیاز به مراعات دارن وگرنه بسیار آزاردهنده میشن.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
من خودم معده درد های عصبی دارم هرموقع میگیره دردش منومیکشه حتما دکتر میرم تا با آمپول وقرص وسرم سرپا ...

انشالله همیشه سلامت باشی قبلا درد معده بدجور بود الان به خاطر صفرام که دکتر سونو گفت گل در اورده درد دارم گفت خیلی کوچیکه بالیموترش واب دفع میشه فقط استرس دارم که چه طوری دفع کنم ..واقعا نمیدونم تاقبل ازدرد اصلا نمیدونستم دردمعده وصفرا چی هست😔😔😢

عزیزم اخه این مشکلت یکم تخصصیه هر کسی نمیتونه جوابت رو بده

مرسی ازنظرت عزیزم میدونم دکتر سونو گفت دردم به خاطر گل صفراست که خیلی کوچیکه وبالیمو ترش دفع میشه .فقط استرس دارم دیدم خیلیا داشتن گفتم سوالم ومطرح کنم ..تا راهنمایی کنن ..🙏😔😔😢

انشالله همیشه سلامت باشی قبلا درد معده بدجور بود الان به خاطر صفرام که دکتر سونو گفت گل در اورده درد ...

مرسی عزیزم انشالله مشکل توام حل میشه گلم فقط طبق گفته های دکترت عمل کن وتونت راجب مشکلت سرچ کن خیلی میتونه کمکت کنه

نباید درمان رو رها کنی، مشکلات گوارشی به شدت نیاز به مراعات دارن وگرنه بسیار آزاردهنده میشن.

میدونم عزیزم رها نمیکنم ولی این دردم از گل صفرامه که دکتر سونوگفت بالیموترش واب دفع میشه‌‌ استرس گرفتم ..😔🙏❤💚

انشالله همیشه سلامت باشی قبلا درد معده بدجور بود الان به خاطر صفرام که دکتر سونو گفت گل در اورده درد ...

ممنون عزیزم خدا بهت سلامتی بده من مامانم سنگ کیسه صفرا داشت ولی با عمل بر طرف کرد نه خوراکی

مرسی عزیزم انشالله مشکل توام حل میشه گلم فقط طبق گفته های دکترت عمل کن وتونت راجب مشکلت سرچ کن خیلی ...

سرچ کردم برای یه مشکل هزار تا چیز میگن استرس ادم بیشتر میشه ..مامانم که میگه دیگه سرچ نکن خیلی حساس شدم ..هم فکرم به چیزای بدمیره 😔😔😕

ممنون عزیزم خدا بهت سلامتی بده من مامانم سنگ کیسه صفرا داشت ولی با عمل بر طرف کرد نه خوراکی

دکترسونو گفت سنگ نشده گل خیلی کوچیکه با لیمو ترش واب تا۱ماه پشت هم دفع میشه ..استرس خیلی گرفتم تاسه ماه قبل نمیدونستم دردم ازچیه حالا یه جورایی بهم دکتر سونو گفت استرس گرفتم خیلی حساس شدم ..😔😔😕