2777
2789

با الکل بشور اونا توی الکل نمیتونن نفس بکشن میمیرن ولی باید سرتو تا ریشه ی موهات چند دقیقه توی الکل نگه داری تا خفه بشو اینکارو روزانه دوباز تکرار کن

با سزکه هم بشور

و شامپو شپش قوی درجه یک اخه دوتاس یکیش ضعیف تره تاثیر نداره

بعد اینکه با الکل شستی یه پارچه سفید پهن کن با شونه شپش که تو کارتون شامپوش هست از ریشه شونه کن شپشات میریزن

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده دکتر پوست و مو برات شامپو مینویسه. تنها راه حلش فقط اونه.من از کرونا نمیترسم از شپش میترسم😭😭😭 ...

شامپو زدم‌تخمهاش نمیره وای ازکرونابدتره 

تیکر تولدپسرم
به جز بهداشت سر  جای جای خونه رو روزی دو بار جارو برقی بکش ملافه ها رو اتو کن  کش موها ...

ببین هرکاری بگی کردم ولی ۱هفته تمیز باز میوفته توسرم چندماهه درگیرم

تیکر تولدپسرم
فاب چیه

تاید ک باهاش لباس میشورن فقط وقتی رفتی مغازه بگیری بگو تاید دستی میخام عزیزم هفته ای یکبار بجای شامپو از این استفاده کن سه بار ک شد خیلیییییی بهتر مشه بعدم تو حموم شونه کن و هربار ک شونه میکنی شونه را پلک کن دوباره شونه کن

ببین هرکاری بگی کردم ولی ۱هفته تمیز باز میوفته توسرم چندماهه درگیرم

منم یه دوره داشتم

واقعیت اینه خیلی باید وقت و حوصله بزاری چون با بد انگلی طرفی

من خودم دیگه شبا خواب شپش میدیدم