2777
2789
عنوان

حکم نماز با ارایش و لاک ناخن چیه؟؟به طور کلی مرجع تقلید ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 100 پست
اقای صانعی رو میگه فکر کنم  من ندیدم اینو بگه ولی این مدل چیزا رو فقط ایشون میگفتن 😁

خاک بر سرش هر کی که هست.خخخخ.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مرجع تقلید بود الان فراموش کردم اسمشو تو دانشجوییم خیلی از دوستام معتقد بودن بهش  خب عقیدش ...

خدا به راه راست هدایتش کنه.اینا همونان که آتیش میزنن به ریشه ی دین و مذهب.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

به نظر من که مهم دله که وصل باشه به این چیزا نیست

یه نفر دم مردن بودنه ازش می پرسن نماز قضا اگه داری بگو تا بعدا برات بخونیم!   می گه نماز قضا هیچی ندارم ولی حدود ۲۰ سال وضو قضا دارم برام بگیرید!!😂😂😂

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

کلا هر چیزی که باعت نرسیدن آب به اعضای وضو میشه باعث باطل شدن وضو میشه و اتفاقا دیروز در خصوص کاشتن ناخن و وضو گرفتن میگفت اگه کندن ناخن غیر ممکن باشه یاباعث زحمت بشه باید وضوی جبیره ای گرفته بشه

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما

ببیم گلم اول اول باید یه مرجع تقلید واسه خودت انتخاب کنی وگرنه اعمالت قبول نیست دوما نظر همه مراجع اینه که نمیشه با لاک نماز خوند

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟
عه نگید بابا 😐

کسی که خلاف حرف خدا و پیغمبر حرف میزنه آدمه بنظرت؟؟بدتر از اینا حقشه.

تو مذهبتون نگفته مرجع تقلید نداشته باشی هیچ کدوم از اعمالت قبول نیست؟ 

ای وایی😨😨

من همین تلان میرم سیستانی انتخاب میکنم 

ففط شرایط خاصی داره انتخاب کزدن مرجع ؟؟ممظورم دعای خاصی داره و ...