2777
2789
عنوان

حکم نماز با ارایش و لاک ناخن چیه؟؟به طور کلی مرجع تقلید ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 100 پست

عزیزم ارایش و لاک رو بااید پاک کنی 

این حرفا هم ک مهم دله و فلان با عرض معذرت چرته

شرط وضو اینه ک اب به ناخنت برسه حالا خودت با عقل بسنج ببین وقتی یک لایه لاک باشه اب میرسه یا نه ؟

اگر زورت میاد پاک کنی نخونی سنگین تری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما پنج نفر پونده گزارش بزنین بترکه لطفا استاتر معذرت میخوام

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
عزبزم حکم شرعیش اینه ک باید پاک شه حالا از بقیه چیزاش خبر ندارم ک مهم دله و اینا در کل نظر من اینه ...

ممنونم بله الان پاک میکنم ولی در مورد مرجع تقلید من نمیدونم کی رو انتخاب کنم میگن نمازم قبپل نیست یا من اشتباه میکنم؟؟

اونطور که خدا دوست داره عمل کن.بین صورتت و دستات و آبی که میخوای وضو بگیری نباید مانعی باشه.

مگه چند بار در روز میخوای نماز بخونی .پاک کن بخون 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
تو مذهبتون نگفته مرجع تقلید نداشته باشی هیچ کدوم از اعمالت قبول نیست؟ 

درخصوص مرجع تقلید یاباید خودت مسائل را بدونی یا از کسی که میدونه تبعیت کنی

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما

نماز احتیاج. به وضو داره. لاک و آرایش هم مانع. رسیدن آب به. صورت و دست برای وضو میشه. پس قبول نیست بهتره سرخود مونو کلاه نزاریم... 

ولی یک. سری مراجع گفتن. اگه سخت و دشوار کندن ناخن و لاک  در صورتی که. وسایل پاک کردنش پیدا نشه وضو جبیره بگیر اونم نه برای همیشه

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 

هر جرمی که مانع رسیدن آب به پوست و ناخن باشه بایدبرطرف بشه 

مگر اینکه وقت برای رفع اون مانع کم باشه و نماز قضا بشه 

به حرفایی هم که میگن نه قبوله توجه نکن 

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍

[QUOTE=159445324]مرجع تقلیدت رو انتخاب کن ببین اون چی میگهQUOT

میشه بگید بهترین مرجع کیه.   ایت الله سیستانی چی ؟؟؟چون فک کنم مرجع پدرم باشه بعد شرایط خاصی داره برای انتخاب کردن؟؟؟

غلط کرده که گفته میشه.اون مرجع نبوده یه آدم بی سواد بوده عزیزم.

نه مرجع تقلید بود الان فراموش کردم اسمشو تو دانشجوییم خیلی از دوستام معتقد بودن بهش 

خب عقیدش این بوده و صاحب عقیده هم هست اون شخص

امید زندگیم دوقلوهام😍