2777
2789

حیطه اینجا کاربرد نداره ها🤣

ولی من بیشتر روانشناسی.... 

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

شخصیت شناسی

روانشناسی

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه امیخته به رمان باشه بهتر نیست ؟  روانشناسی + رمان

من منظور از روانشناسی بیشتر روابط بین فردیه یا خودشناسی که خب زیاد ربطی ب رمان نداره

ولی رمان هم اگه بخوام بخونم علمی تخیلی دوست دارم خیلی ساله ک نمیخونم

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
شخصیت شناسی روانشناسی

اگه این کتاب امیخته به رمان باشه بهتر نیست ؟ 

مثلا سرگذشت یه دختر که اخرش مستقیم با خود تو حرف می زنه و مسائل روانشناسی رو میگه که چطوری کنار اکمده با مشکلات و به خود شناسی رسیده

اگه این کتاب امیخته به رمان باشه بهتر نیست ؟  مثلا سرگذشت یه دختر که اخرش مستقیم با خود تو حرف ...

بدم نیس...خوندنش تجربه جدیدیه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
من منظور از روانشناسی بیشتر روابط بین فردیه یا خودشناسی که خب زیاد ربطی ب رمان نداره ولی رمان هم اگ ...

رمان محض که نه 

بالا برا دوستمون هم گفتم 

مثلا یه دختر ۱۸ ساله که اوج شکست تنهایی رو تجربه میکنه و یواش یواش از دل تنهایی به خود شناسی میرسه  و الان تو ۲۰ سالگی یه دختر موفقه 

رمان محض که نه  بالا برا دوستمون هم گفتم  مثلا یه دختر ۱۸ ساله که اوج شکست تنهایی رو تجر ...

خوبه👌