2777
2789

حیطه اینجا کاربرد نداره ها🤣

ولی من بیشتر روانشناسی.... 

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

شخصیت شناسی

روانشناسی

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه امیخته به رمان باشه بهتر نیست ؟  روانشناسی + رمان

من منظور از روانشناسی بیشتر روابط بین فردیه یا خودشناسی که خب زیاد ربطی ب رمان نداره

ولی رمان هم اگه بخوام بخونم علمی تخیلی دوست دارم خیلی ساله ک نمیخونم

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
شخصیت شناسی روانشناسی

اگه این کتاب امیخته به رمان باشه بهتر نیست ؟ 

مثلا سرگذشت یه دختر که اخرش مستقیم با خود تو حرف می زنه و مسائل روانشناسی رو میگه که چطوری کنار اکمده با مشکلات و به خود شناسی رسیده

اگه این کتاب امیخته به رمان باشه بهتر نیست ؟  مثلا سرگذشت یه دختر که اخرش مستقیم با خود تو حرف ...

بدم نیس...خوندنش تجربه جدیدیه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
من منظور از روانشناسی بیشتر روابط بین فردیه یا خودشناسی که خب زیاد ربطی ب رمان نداره ولی رمان هم اگ ...

رمان محض که نه 

بالا برا دوستمون هم گفتم 

مثلا یه دختر ۱۸ ساله که اوج شکست تنهایی رو تجربه میکنه و یواش یواش از دل تنهایی به خود شناسی میرسه  و الان تو ۲۰ سالگی یه دختر موفقه 

رمان محض که نه  بالا برا دوستمون هم گفتم  مثلا یه دختر ۱۸ ساله که اوج شکست تنهایی رو تجر ...

خوبه👌