2777
2789
عنوان

عکس بینیم. بچه ها کمک

147 بازدید | 16 پست

سلام میخوام عمل کنم دودلم کردن یه عده میگن خوبه یه عده که یکیشون پسرمه میگه برو عمل کن. لطفا نظر بدین.

دعا کنید محمد پولمونو بده بدهی هامون پاس شه.😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دماغت گوگلی شد 🤪🤪😁😂

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

گوشتیه بینیت عنل کنی قشتگ میشه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

خواهروله بروسلامتیتوشکرکن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

به نظر من شما خیلی زیبایی و نیاز به عمل نداری

بخاطر حرف مردم عمل نکن. بکنی میگن دماغ عملیه نکنی هزار جور عیب نداشته میذارن روت در همه حالت حرف خودشون رو میزنن

اگر خودت رو همینجوری که هستی دوست داری نکن

ولی اگر حس میکنی با عمل به خودت حس بهتری پیدا میکنی و راضی تری انجام بده.

و اگر هم مشکل اعتماد به نفس داری به خاطر صورتت( که اشتباهه. خیلی خوشگلی) به نظرم اول اونو ریشه یابی کن و ببین از چیه و بعد اقدام کن.

عمل بینی معجزه نمیکنه توی اعتماد به نفس همیشه

[QUOTE=159440141]به نظر من شما خیلی زیبایی و نیاز به عمل نداری بخاطر حرف مردم عمل نکن. بکنی میگن دماغ عملیه نکنی ممنون گلم

دعا کنید محمد پولمونو بده بدهی هامون پاس شه.😔