2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره از غصه ی بدن مزخرف و ضعیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 33 پست

عزیزم گاهی وقت ها آدم به قول شما از دارو خوردن و طولانی شدن روند درمان خسته میشه.حق داری 😞 منم مثل دوستان طب سنتی ، اسلامی رو توصیه میکنم.خودم که اصلا دکتر نمیرم یعنی میگرنم عود میکنه با هزار بدبختی یه مسکن میخورم از دارو و دکتر فراری ام 😀

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 

عزیزم پیاز تو غذاهاست زیاد استفاده کن زردچوبه و فلفل سیاه و سیر. عالی. من الان 6 ساله سرما نخوردم همسرم اویل زیاد سرما می‌خورد الان 7 ساله ازدواج کردیم کلا یبار مریض شده نه فقط سرما خوردگی کلا منظورم بیمارهای اینطوری هست. من خودمم اسم دارم دختر بودم اذیت میشدم اما الان کلا اسمم برطرف شده شایدم خفیفه دخترمم 2.5سالشه اصلا سرما نخورده چون از 6 ماهگی تو غذاهاش پیاز و فلفل و زردچوبه داشت همه هم قر میزدن اما خوشبختانه نه گوش درد و نه سرما خوردگی و نه آلرژی هیچکدوم اتفاق نیوفتاد براش خداروصدهزار مرتبه شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پیاز تو غذاهاست زیاد استفاده کن زردچوبه و فلفل سیاه و سیر. عالی. من الان 6 ساله سرما نخوردم هم ...

خدا رو شکر انشاالله همیشه سلامت باشید، ببخشید میشه بیش‌تر توضیح بدید اخه منم زیاد پیاز استفاده میکنم اما همه مون همیشه سرماخورده ایم😢

خدا رو شکر انشاالله همیشه سلامت باشید، ببخشید میشه بیش‌تر توضیح بدید اخه منم زیاد پیاز استفاده میکنم ...

ببین از نظر همه من مصرفی پیاز و زردچوبه و فلفل سیاهم خیللللی زیاده اما غذاهامم تعریف نباشه خوبن. حتی برای یه املت ساده هم یه پیاز متوسط سرخ میکنم. اتفاقا از اینایی هم نیستم که مادام خودشونو به میوه و مغز و آجیل و.. بستن این سبک رژیم رو جوابشو طولانی مدت میگیرید بعد از یکسال متوجه میشید ایمنی تون قوی شده