2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره از غصه ی بدن مزخرف و ضعیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 33 پست

سلام .منم خیلی سرما میخوردم .از وقتی تغذیمو عوض کردم خییییییلی بهتر شدم .حتما عسل یک قاشق با هفت عدد سیاهدانه هر ۸ ساعت .پونه و آویشن وبابونه دم کن بخور . آب نمک و ی چند قطره عسل و مخلوط کن باهاش قرقره کن از بینی بکش بالا از دهان خالی کن . بادکش بنداز رو بدنت .کم خونی نداری حتما حجامت کن . سویق بخور . روزی ۴ عدد بادام درختی و تا اونجاییییی که میتونی قورت نده بجو .بدنتو با روغن گرم مخصوصا سینه پشتتو روغن مالی کن .آبجوش داخلش کمی گلاب بریزبعد بخور .ای ن توصیه هارو به مرور انجام بده خییییییییلی تاثیر داره . داروی امام کاظم هم عالیهههههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان فصل شلغم هم زیاد بخور .هم داخلشو خالی کن تو عسل بریز بذار روی بخاری . البته توی ظرف مثل لیوان بذار چند ساعت بمونه . بعدش هرچی محتویاتش بود بخور .مخلوط عسل و آبلیمو و آب ولرمو زیاد بخور .بدنتم گرم نگه دار . 

عزیزم این همه دارو بار کبدی داره .شتید بخاطر کبدت گرمته .حتما توصیه میکنم تو طب اسلامی و سنتی ورود پیدا کن در موردش اطلاعات کسب کن .خییییییلی خوبه . من خیلی نتیجه گرفتم الان بخوام ت وضیح بدم طولانی 

دوست عزیز من هم حدود 7 سال که مشکل گوش درد رو دارم و به صورت دوره ای عود می کنه!

دکتر که هر سری آنتی بیوتیکهای قویتر میداد!

دیدم اینطور نمی شه! بعد کلی پرس و جو یه طبیب سنتی بهم گفت هر وقت درد گوشت بر می گرده روغن سیاه دانه یا روغن بنفشه پایه کنجد به مدت یه هفته هر شب بریز توی گوشت! و این شد که من مصرف آنتی بیوتیک رو کنار گذاشتم!

من از هر دوتا روغن راضی بودم.

البته قبل از حموم هم باید یه تکه پنبه بذارم توی گوشیم که زود عفونت می کنه که آب توی گوشم نره! که من متاسفانه این مورد رو فراموش می کنم!

فقط حواست باشه اگه میخوای از روغن سیاه دانه استفاده کنی اون مواد سیاهی که معمولا ته ظرف این روغن ته نشین می شه نره توی گوشت! روغن رو صاف صاف کن بعد استفاده کن.