2777
2789

بچه هااگه برین تاپیکای قبلیموبخونین متوجه میشین که باشوهرم مشکل داشتیموهمش سردهمش کارای مشکوک خیلی تلاش میکنم زندگیمونوگرم کنم ولی اون هیچ تلاشی نمیکنه هیچ توجهی نداره ولی این چن سال هیچ مدرک درس حسابی ندیدم که بفهمم بهم خیانت میکنه اگه قهرکنم تقصیرخودشم باشه تایه ماه هم سراغم نمیاد

دیروزواقعادیگه خسته شدم بهش پیام دادم که اگه نمیخوای بیاتاتمومش کنیم دیگه این ۸ سال خسته شدم ازاین زندگی بیاحقموبده تابرم اززندگیت پسرمم بهم بده میگه باشه بروپسرمونم ببرچون پیش من نمیمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه مروری کردم تاپیک هاتو تو گوشیش چی چیز مشکوک ندیدی؟ شک و دو دلی واقعا دیوانه کنندست از خدا می ...

عزیزم چن سال پیش تودوران بارداری بهم خیانت کردولی قول دادتکرارنکنه چون درحدچت بودفقط چیزخاصیم ندیدم تاحالاولی واقعاسرده بداخلاق دیوونم کرده باپسرم اصلابازی نمیکنه

تو اختلافاتتون خودش حرفی از طلاق نزده؟ تا حالا ازش پرسیدی چی میخواد از زندگی؟ 

چرا خودشم بعضی وقتی گفته مثلاازسرکاربیادپسرم کودک بزنه اون بگه فوتبال پسرم قبول نکنه دیگه میگه تواین زندگی آرامش ندارم این زندگی جهنمه منم عصبی کرده انگارفقط بچه ی منه

چرا خودشم بعضی وقتی گفته مثلاازسرکاربیادپسرم کودک بزنه اون بگه فوتبال پسرم قبول نکنه دیگه میگه تواین ...

به خداپسرمم عصبی شده دلم براش میسوزه اینقدگفتم ممان آروم ممان ساکت باباخوابه 

کلا خلقش بد اخلاق بود یا تغییر کرد طی سالها میتونی با خانوادش صحبت کنی یا خانواده خودت  از اختل ...

کلاازاولش درون گرابودولی من خیلی باهاش راه اومدم نزاشتم خانوادم بفهمن اخلاقشوماجنوبیم به خاطرشغلش میریم شهرستان دوس داره هرشب بره بادوستاش بیرون خوب من خیلی زورم میگیره اگه مثلایه شبش مخالفت کنم دیگه عصبی میشه دیگه زندگی طبق میلش پیش نمیره

آخه مسئله اینه پسر شما 8ساله هست طبق قانون حضانت با پدر مگر اینکه رسما اعلام کنه بچه رو نمیخواد من بچم تموم زندگیمه فکر اینکه یه لحظه ازم دور باشه دیوانم میکنه اما خدارو شکر بی نهایت به من وابستست مثل بچه شما به نظرم تو چن تا جلسه مشاوره شرکت کنین خیلی زندی ها به مو میرسن ولی پاره نمیشن

کلاازاولش درون گرابودولی من خیلی باهاش راه اومدم نزاشتم خانوادم بفهمن اخلاقشوماجنوبیم به خاطرشغلش می ...

اینقدمیریم شهرستان نشده یه بارپسرموببره باخودش بیرون پسرم همیشه ی همیشه بامنه بااینکه دیگه ۶سالشه

آخه مسئله اینه پسر شما 8ساله هست طبق قانون حضانت با پدر مگر اینکه رسما اعلام کنه بچه رو نمیخواد من ب ...

عزیزم پسرم ۶سالشه ۸ساله ازدواج کردم خداروشکراصلاشوهرمن پسرمونمیخوادکه براخودش دردسردرس کنه مادرشوهرمم که حاضرنیست یه روزنگهش داره خودمم حاضرنیستم یه ساعت بزارمش پیششون بابای عصبیش مث خودش عصبیش میکنه

ما خانوما یکسری اشتباه داریم که احساسات مون بهمون اجازه نمیده واقعی رو ببینم همش فکر می‌کنیم درست میشه دریغ از اینکه آدمی که درونگراست سخت میتونه از پیلش دربیاد اما شما میگین رفیق باز!