اما کسیاینجا شما رو نمیشناسه حداقل اگر راضی شما رو اذیت میکنه و تو دلتون مونده اینجا با بیانش شاید کمی سبک تر بشید🙃
( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
چند وقت پیش یه تاپیک در مورد راز بود رفت جز پر بازدیدا و بعدشم به سرعت ترکید. امیدوارم این دیگه نترک ...
ندیدمش من، نه بابا خیالت راحت تاپیکا من بزور ۵ صفحه بشن😪🤣
( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سوهر خواهر شوهرم ۵ سال پیش هم پیشنهاد داد فقط من میدونم و خودشو خدا که جوابش کردم هر وقت اونا خونه مادرشوهرم بودن نمیرعتم خیلی برام سخت بود ولی پارسال جدا شدن هنوزم که هنوزه به کسی نگفتم
دارم ولی نمیتونم به کسی بگم چون مایه خجالتمه...بین منو خدامه :))))
پس با خدا که خجالتی نبایدداشته باشی هرچیزی که هست بین خودتو خدا حلش کن و دیگه خجالت نکش❤
اره بود ولی دیگه گفتم به مامانم خالی شدم البته راز خودم بود
خوبه که با مادرت بتونی انقد راحت و صیمیمی باشی که رازتو بهش بگی این عالیه❤