2777
2789
عنوان

نمیدونم شوهرم چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 33 پست
ببخشید اسباب بازی رو ب کی میخره

برای بچه خواهر و برادرش ولی اونا بخدا کادوهای زشت و ارزون میدن بعد مامانش میگه اونام باید بخرن ولی میدونم اونا اندازه این هزینه نمیکنن 200تومن پول میده یه کامیون المی قبل تولد میخره میده یه کادو برای پوشک نپوشیدن اخه وظیفه این نیست اگه میخریدن حرفی نبود

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نپوشیدم گفتم خوشم نمیاد بعدا خودمو برد خرید ولی کاراش خیلی رو مخه بیخیال بازی درمیاره من عروسم همش ب ...

وای وای نگو آنقدر بدم میاد اصلا باهاش بحث نکن با سیاست با مهربونی بامحبت کاری کن دیگ بچه‌ای خواهرش از چشمش بیفتن فقط باید کمی صبر کنی تا ب خواسته ات برسی

از الان جلوش واستا کاری کن ک فقط ترو فقط برای خرید ببره یعنی چی ک ترو نمی‌بره مگه قرن حجره اگه جلوش ...

چون رفتن جنس مفت و قربتی خریدن که بگن خریدم یه چیزای اشغالی اورده بودن همه فهمیدن بعد خود مامانش گفت ما به شوهرت گفتیم پالتو و بوت بخره برای کارش ناراحت بود نخرید گفته بعدا میریم خودمون میخریم امروز گفت پول نداشتم ولی الکی گفت که کم نیاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای وای نگو آنقدر بدم میاد اصلا باهاش بحث نکن با سیاست با مهربونی بامحبت کاری کن دیگ بچه‌ای خواهرش ا ...

اخه تو مهمونی همش بغلشه انگار نه انگار عقدیم تو تولد من به جای اینکه بیاد عکس بگیره رفته داره توپ بازی میکنه با بچه بعد کادو میخره برای تولد این برای اون یکی هم میخره میگم خب پول بدی بهتره که میگه نه کادو بچه دوس داره همه اینا رو یادم میمونه که ببینم بعدا براش چی میارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم سوره مزمل ب ی قند یا شربت چیز شیرینی باش فوت کن بده بخور محبت میاره

بخدا دلم خیلی گرفته نمیتونم متوجهش کنم اصلا ناراحتم بهم محل نمیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خدا به دادت برسه.تا اخر عمرت همین آشه و همین کاسه منکه نمیتونم تحملش کنم اصلن خوندم اعصابم خور ...

ببین من چی میکشم لجمو درمیاره بروز میدم میگم غرغرو به زنش کادوهای زشت میدن عیدی به زور برای من میاره همش میخواد منو متقاعد کنه بزار ازدواج کنم میرم جنس ارزرن میخرم میگم همینو بده بهشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو اینرنت سرچ کن برای محبت برای زن وشوهر دع زیاد هس همیشه تو نمازت دعا کن ک خدا مهر محبت همسرتو نسبت ...

بخدا خیلی باهاش مهربرنم ولی سخت ابراز علاقه میکنه همش دنبال بچه هاس کسی اشتباه کنه منو متقاعد میکنه که که اونارو خراب نکنه پشت فامیلاش درمیاد ولی میگه نه من تو رو دوس دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا خیلی باهاش مهربرنم ولی سخت ابراز علاقه میکنه همش دنبال بچه هاس کسی اشتباه کنه منو متقاعد میکنه ...

درخواست دوستی دادم قبول میکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40