2777
2789
عنوان

پول ماهانه از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6270 بازدید | 201 پست

خرج خونه با خودمه ولی هرجا کم ییارم کمک میکنه مثلا آب وبرق وتلفن جزء خرج خونه نیست بنزین ماشین با خودشه من فقط مواد غذایی میگیرم تقریبا ماهی3تومان

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا کارت از همسرم دارم یکی ماهانه خودم که گفته فقط باید برای خودت خرج کنی هرماهم چکش می کنه اگه خرجش نکنم صداش درمیاد میگه من این همه زحمت می کشم که تو راحت باشی  یکی دیگم برا خونه که البته اونم خرج نمی شه چون کلا خریدای خونه با خودش پول توش می مونه مگر اینکه اقا نرسه خرید کنه خودم بکنم  .خودمم شاغلم که کلا همه درآمدم می مونه چون اقای شوهر بدش میاد من خرج کنم میگه حق نداری برای زندگیمون خرج کنی وظیفمه خرج می کنم تو با پولت هرکاری خاستی بکن 

خداکمکتون کنه 🙏منم ی خاله دارم وضعیتش تقریبا مثل شماست ومیگه بخاطر بچمه که موندم

دقیقا چه کنم چاره ندارم خدا هم هرچی صداش میکنم نمیشنوه به دادم برسه خانما دعا کنید خدا این شوهر از من بگیره 

من دوتا کارت از همسرم دارم یکی ماهانه خودم که گفته فقط باید برای خودت خرج کنی هرماهم چکش می کنه اگه ...

آفرین به همسرتون 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
دقیقا چه کنم چاره ندارم خدا هم هرچی صداش میکنم نمیشنوه به دادم برسه خانما دعا کنید خدا این شوهر از م ...

الهی مشکلت حل بشع عزیزم 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
از پولت چقد تو خونه میداری؟؟ برا تودت چقد خرج میکنی؟

من اصلا از حقوقم خرج خونه نمیکنم ، پس انداز میکنم یا هرچی خواستم میخرم نقره ، طلا ، البته ماشین من خریدم ، اصلا چرا شوهر کردم اه اه ، 

گناه من سادگی بود .
خودم حقوق دارم ماهی ۱ تومن توجیبی خودم و همه ی خریدامم میکنه

میشه بگی چه جوری؟ 

شوهرا ما چرا انقد تخسن پس؟

میگه بااید بری سرکار ماهانه ۱ تومن ۲ تومن بیار با هم خرج کنیم

چیکار کددی شما؟