2777
2789
عنوان

ازدواج موفق با وجود مخالفت های شدید خانواده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 53 پست
میشه بگی تا چه قدر وقت برات سخت بود ؟ چرا مخالف بودی خودت ؟ و اینکه چن سالگی ازدواج کردید  م ...

۱۸ سال داشتم.دوست داشتم ادامه تحصیل بدم .همون سال مهندسی برق قبول شدم شوهرم نزاش برم.

اون دیپلم بود واز لحاظ فرهنگی باهم اختلاف داشتیم.

کلا آرمانگرابودم .

من مذهبی بودم ولی اونا زیاد نه.

تقریبا یکسال اول برام سخت بود.تا اینکه بچه دار شدیم بعدازسه سال هم شوهرم گذاشت دانشگاه برم اینبار مهندسی کامپیوتر قبول شدم.

بعدازاون دیگه خداروشکر همه چی خوب بود.

والان با این دورو زمونه خداروشکر می کنم که تحصیلات شوهرم کمترازمنه.وزیاد با تکنولوژی جورنیست.😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اون خودش بخواد راضی میکنه مطمئن باش  من تا اونروز حتی روم نمیشد تو چشمای بابام مستقیم نگاه ...

میخواد خواستنشو مطمعنم...اما خب شاید این مخالفت از طرف خودم بود خیالم راحتر بود...زمانی که از طرف مقابله..یه اتفاقای گنگ و مبهم هس تو ذهنم...دعا کنید واسم

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
۱۸ سال داشتم.دوست داشتم ادامه تحصیل بدم .همون سال مهندسی برق قبول شدم شوهرم نزاش برم. اون دیپلم بود ...

انشالله خوشبخت بشی خانمی ☺😍

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

سلام یکی از فامیلای نزدیک به طوری ک هیچکدوم خانواده راضی نبودن ک این ازدواج سر بگیره اما ازدواج کردن تا چندین ماه مادر دختره نمیزاشت بره خونش البته پسره ماه بود اما بی پول بنظرم اینکاره الکیه یکی مث من است اینجور آدما نظرم نمیاد من خوشتیپ پولدار تحصیل کرده خوجمل میخوام😝گود نایت

داشتن یک خانواده موفق به نوعی تضمینی بر سلامت و آرامش تمامی افراد آن خانواده محسوب می‌شود. پس شاید عجیب نباشد که امروزه بسیاری از افراد برای حفظ سلامت خانواده خود در جلسات مشاوره خانواده شرکت می‌کنند.  خانواده جایی است که فرد را برای زندگی آینده و گسترش روابط اجتماعی آماده می‌شود، پس در خانواده‌ای که آشفتگی و پریشانی زیاد باشد، مطمئنا در تربیت فرزندان و ایجاد زمینه‌های شکوفایی موفق نخواهد بود. در خانواده موفق نیازهای اساسی فرد از جمله حسِ حمایت عاطفی، عشق و امنیت تامین می‌شود. خانواده می‌تواند حامی تمام اعضای خود برای روبه‌‌رو شدن با چالش‌ها و سختی‌های زندگی روزمره باشد. سلامت خانواده نیز به موفقیت آن کمک شایانی می‌کند، برای آشنایی با ویژگی های خانواده سالم کلیک کنید و برای آشنایی با ویژگی‌های خانواده موفق در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

باورت ميشه نصف خانواده عقدكنون من نيومدن الان هركاري ميخوان بكنن اول به همسرم زنگ ميزنن

فرار کردی باهاش؟کاش منم جرعت و داشتم ولی ترسو بزرگم کردن

اون برام هرکاری می‌کنه ولی من میترسم

فرار کردی باهاش؟کاش منم جرعت و داشتم ولی ترسو بزرگم کردن اون برام هرکاری می‌کنه ولی من میترسم

نه مگه دیونه م فرارکنم نشستم باعزت واحترام بردنم ببین حتا اگر بهس نرسی هیج وقت ولی فکر فرارنکن اگر واقعا توروبخواد کوه روهم جابه جا میکنه برات بعد هیچ کس اونقدری ارزش نداره که به خاطرش پدرومادرت روسرافکنده کنی