2777
2789
عنوان

خواهرش به من دایرکت داد+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 62 پست
پاک کن عکسشو.منم قبلا شرایط شمارو داشتم.کاش میتونست خودتون برین تقد کنین الان خیلی چیزا حسرت نمیشد

نمیشه هنوز یک ماه نشده از فوتش افسردگی گرفتم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بيشعور خودتو ناراحت نكن بابا دايورتشون كن موندم تو ويس ديگه چه چرت و پرتى گفته بهت

هر چی  از دهنش در اومد به من گفت عصبی شدم بخدا من از مرگ عشقم داغونم

خونشون اتیش گرفت با دود خفه شد ۵ روز بستری بود فوت کرد هنوز یک ماه نشده از فوتش

خدابیامرزه امواتتون

انشالله همنشین اهل بیت باشن

باتوجه به این اوضاع واحوال واینکه اموات چشم به راه خیرات ودعاهای ماهستند که براشون بفرستیم داریم با دوستان قرآن ختم میکنیم برای آرامش امواتمون که انشالله دستگیرشون باشه،

فقط سه جز مانده ،جز ۶و۱۳و۲۴

هرکس خواست میتونه برداره وبخونه،

وقت معینی هم نداره

خدابیامرزد همه اموات صالح ومسلم از آدم تاخاتم

الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

خیلی ناراحت شدم ... ولی میدونم اونا حرف بدی بهت زدن ولی هیچ وقت حرف و درد دل عشقتو که فقط به تو گفته و تو رو رازدار خودش میدونسته به اینا نگو ... اینکه میگی پشت خواهراش به تو این حرف ها رو زده ... اون خدا بیامرز شاید راضی نباشه حرفش پخش بشه ... بهترین چیز بی محلیه ... 

مگه دست تو بود که مرد این عقده ای ها چرا اینطوری میکنن

فکر میکنن من مقصر بودم که با دختری که خودشون انتخاب کرده بودن تن به ازدواج نداد در صورتی که اون عاشق من بود منو میخواست