2777
2789

من کلا استرسیم مدام اسید معده دارم و اضطراب دارم 

مهمونی میدم استرس دارم امتحان و ...

و حالت هادی کل بدن و شکمم فشرده اس 

میترسم نتونم بارداربشم 

چجوری رفعش کنم 

کسی بوده با این حال باردارشده باشه و بی درد سر گذرونده باشه؟قرصی چیزیم خورده؟

لطفا لطفا کمکم کنید 

خودت باش...مگه خودت چشه 🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس رو کی نداره خواهر.. من تو دوران دفاع ارشدم باردار شدم با استرس بی کاری شوهرم

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
استرس رو کی نداره خواهر.. من تو دوران دفاع ارشدم باردار شدم با استرس بی کاری شوهرم

عزیزم برات صلوات فرستادم خدا بهت داده فقط ببین چقدر زندگیت خوبتر میشه 

خودت باش...مگه خودت چشه 🤨
بله میدونم میخوام راهکاری قرصی چیزی بخورم تو اقدامم 

اول مشکلاتتو حل کنی من الان بخاطر مشکلاتم استرس میگیرم پشیمونم‌میگم‌کاش قبل بچه دار شدن رفع میکردم یکیش دوری از مادرم الان یه هفته ست دارم‌خونه تکونی میکنم هیچ کس نیست کمکم کنه همشم استرس و ناراحتی شوهرمم به حرفم‌نیمکنه

تا خدای بنده نواز هست به خلقش چه نیاز؟؟؟!! میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم  
کارخاصی نمیکنی واسش؟ برانینیت صلوات فرستادم 

خیلی ممنونم.ن والا چیکار میتونم بکنم .همش ناراحتم و غصه میخورم

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
چجوری بودی در چه حد میشه بگی؟؟ میترسم کلا باردارنشم اخه شدم ولی خیلی خیلی زود ازدست رفت همه میگن بخ ...

دو سالی بود که خانواده شوهر خیلی اذیتم می کردن و بعد طوری بود که تو خونه وقتی تنها بودم بی اختیار گریه ام می گرفت  شب ها موقع خواب گاهی وقت ها تپش قلب می گرفتم طوری که قرص آرام بخش می خوردم و ..

اتفاقا همون اقدام اول باردار شدم!!!  اصلا هدفم از بچه آوردن این بود که از اون حال و هوا بیام بیرون و تمرکزم بیاد روی زندگی خودم و بچه ام!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤