2777
2789

پدرم زودتر از پدربزرگم فوت شد پدر بزرگم یک سال بعد فوت شد هنوز اموالشو تقسیم نکردن یه سریا میگن میتونیم شکایت کنیم مهریه مادرمو بگیریم . میشه واقعا ؟

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍
پدرم زودتر از پدربزرگم فوت شد پدر بزرگم یک سال بعد فوت شد هنوز اموالشو تقسیم نکردن یه سریا میگن میتو ...

سلام پدرتون که زودتر فوت کردن ارث نمیبرن... مادرتون میتونن از بچه هاش مهرشو طلب کنه... فقط در یه صورت میتونه مهر طلب کنه که از اموال پدر بزرگتون تو قباله مادر چیزی نوشته باشن خونه ای زمینی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بار شوهرم و چند سال پیش دزدیدن دزدان حالا بعد چند سال گفتن کار ما نیست عاقبت این چی میشه یعنی نیفته گردن خودمون یا بیمه داده تمام شده باید چکار کنیم   باید بریم دوباره اعتراض بزنیم یا نه چون دست و پا شوهرم و بسته بودن تا بیست و چهار ساعت حالا هیچی شده فقط نگرانی ما از بار که بردن نیفته کردن خودمون یا نه چکار باید کنیم حالا به نظرت 

عزیزم بار شوهرم و چند سال پیش دزدیدن دزدان حالا بعد چند سال گفتن کار ما نیست عاقبت این چی میشه یعنی ...

نگه داری بار تصمیمش با قاضیه ک چ تصمیمی میگیره ولی اگر دادگاه رای داده و قابل اعتراض اعتراض بزنین 

سلام ببخشید مزاحمتون شدم

یه زمین مشاعی هست بین سه نفر هر کدوم 49متر که جمعا میشه 148متر ،ما میخواییم بخریمش،هر سه طرف هم رضایت دارن

سوال من اینه که ما با خرید این زمین به مشکل نمیخوریم و آیا میتونیم تبدیل به سند شش دانگ کنیم

وبعد آپارتمان سه طبقه توش بسازیم و هر طبقه رو به اسم یکی از پسرام بزنیم