2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قره قوروت رو یکم با اب قاطی کن میری حموم بزن به تمام ریشه سرت مثه رنگ

بعدم بشین هی از تو سرت دربیار

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

من پارسال شپش زدم یبار نفت زدم به سرم نیم ساعت صبرکردم بعدشستم کامل ازبین رفت

امسالم دوباره شپش زدم شامپونرم کننده زدم به سرم همه قسمتاروشونه زدم شپشای بالغو جداکردم ولی تخمش موند دوبار نفت زدم به سرم به فاصله یک هفته ولی اصلا ازبین نرفت باردارم هستم از دکترپرسیدم گفت محلول دایلیس چهاردرصد بگیر بزن منم گرفتم طبق دستورش زدم کاملا ازبین رفته خداروشکر😍

راستی ملحفه هاوپتو ولباسات وشونه وکش مو رم باآب جوش بشور بزارتوآفتاب 

ببین عزیزم من خودم مبتلا شدم کارهایی که انجام دادم برات میگم ...اول سرکه سیب ،سس مایونز باهم مخلوط کن بگیر به موهات شب تا صبح اگه میتونی روغن درخت چایی هم بریز داخلش پلاستیک بکش روش،تمام ملافحه هاتو بشور روسری هاتو شونه اتو با ابجوش و سرکه بشور .توی حموم با شامپو ضد شپش حسابی بشور شونه بکش نرم کننده ام بزن دوباره شونه کن ..از حموم اومدی بیرون موهاتو خشک کن سم شپش  ازسم فروش ها بگیر بزن ،دوباره برو حموم .موهاتو اتو کن ،اسفند بجوشون آبشو بریز رو موهات..خیلی حموم برو اصلا به موهات استراحت نده تا میشوری سریع یه چیز بهش بزن تا از بین برن نظافت شونه وملافحه ام حتما رعایت کن♥️♥️♥️ 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

من پارسال شپش زدم یبار نفت زدم به سرم نیم ساعت صبرکردم بعدشستم کامل ازبین رفت امسالم دوباره شپش زدم ...

محلول از داروخانه گرفتی  تخم هاش نمیوفته اخه چرا

تیکر تولدپسرم
ممنون گلم به نظرت دکلره جواب میده

امتحان نکردم ولی موهات داغون میشه من یه هفته ای خوب شدم بعدش دیگه همش سرکه میزنم مدتی یه بار شونه امم حتی به خواهرم نمیدم چون خیلی اذییت شدم .فدات عزیزم 😘😘

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨