2777
2789
عنوان

به نظرتون من زود بچه اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 55 پست

حالا که بچه دارشدی بهش فکر نکن بالاخره با عقلت تصمیم گرفتی و جوانب رو سنجیدی سن اقاتونم دیدی حس کردی وقتشه شاید بعدنا که سنت بالاتر بره حوصله بچه داری نداشته باشی من خودم میترسم از بچه دار شدن دستوپامو میبنده نتونم برم سرکار و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی از پوشک بگیریش خیییییلی کاراش کم میشه بعدم شیرین زبونیاش و مهربونیاش دیوونه ت میکنه نگران نبا ...

خدا کنه

مثلا اون هفته بارون میزد دلم پر میکشید مثل اون موقع ها بزنیم بیرون بریم پارک جمشیدیه بریم پیاده سربالاییه جماران ولی بخاطر جوجه نشد 

حالا که بچه دارشدی بهش فکر نکن بالاخره با عقلت تصمیم گرفتی و جوانب رو سنجیدی سن اقاتونم دیدی حس کردی ...

اتفاقا بیشتر این حرصم میده که اصلا نه جوانبو سنجیدم نه فکر کردم هیچی یهو عشق مادر شدن زد به سرم گفتم الا بلا بچه شوهرمم مخالف بود ولی تسلیم شد

😂😂 حودتون میخواستید؟ هر چی بیشتر بمونی بیشتر دوست داری همون بهتر که لذتش زیاد زیر دندونت در نیوم ...

آره بابا خودمون(یعنی خوده شوهرم)میخواست😂😂😂😂😂

منم حرف گوش کن😅

بعدأ فهمیدم چه کاری کردم😂😂😂😂😂دهنم صاف شد با این وروجک

من 26سالم بود به دنیا اومد

هییییییییییییچ دونفره ای نداشتیم

😐😐من با سن کار ندارم بیشتر این دوتایی بودنا رو دوس دارم

😂😂😂😂خب چ سه تایی هم خیلی خوبه ..‌

بچه یکم بزرگتر بشه انق شیرین میش

برای رسیدن ب ارزوم صلوات بفرستین خوشگلا، مچکرم😍❤
محل نده اصلا بهش  من بچم ۸ ماهشه .وقتی بدونم جاش تمیزه شیرشم خورده خابشم کرده داره جیغ میزنه گ ...

بچه زیر یه سال همینجوری گریه نمیکنه .نیازشو با گریه بیان می کنه .حتما چیزیش هست که گریه می کنه

سلام 🌷

عزیزمی 😘 مگه واس بقیه زندگی میکنی شما؟ چشمت ب زندگیه بقیه نباشه منم تو فامیلمون هم پسر هم دختر هس ...

عزیزم

ایشالا که این ماه مامان بشی

بلخشید فضولی نباشه درس نمیخونی؟

من تازه الان درسم دارم میخونم دیگه نگم برات 🤦‍♀️🤦‍♀️

😐😐من با سن کار ندارم بیشتر این دوتایی بودنا رو دوس دارم

میفهممت عزیزم

اینجا یه چیزی بگی محکوم میشی به ناشکری و یا مادر بد بودن

منم دلم دونفره بودنمون رو میخواد،حتی گاهی دلم مجردیم رو میخواد که فکر هیچ چیز و هیچ کس نبودم،تو فکر و خیال خودم غرق میشدم😓

چراااااا میگم اتفاقا تسلیم احساسم شدم 

منظورم الانه 😁 اخه من هرچی فکر میکنم و خودمو جات میذارم بچم یک سالش باشه نفسم به نفسش بند میشه این حرفا هیچوقت نمیاد ب ذهنم

حتی یه خرگوش داشتم یه سال نگه داشتم هرکی میگفت پشیمون نیستی یا الان نداشتیش راحت بودی میگفتم وااای نگین این حرفارو